23948sdkhjf

Rigtigt Lys styrker sit team med ny belysningstekniker

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lemvigh-Müller A/S

Michael Bonde Christensen har arbejdet med belysning gennem hele sin karriere. Nu er han en del af Rigtigt Lys-teamet hos Lemvigh-Müller

Michael Bonde Christensen, 39 år, er ansat som belysningstekniker i Lemvigh-Müllers belysnings-sektion, Rigtigt Lys. Han kommer fra en stilling som belysningsdesigner og projektleder hos den danske del af den østrigske belysningskoncern Zumtobel.

Michael Bonde Christensen har arbejdet med belysning gennem næsten hele sin karriere. Han er oprindeligt udlært elektriker, men gik umiddelbart efter svendebrevet var i hus i gang med at uddanne sig til elinstallatør. Her blev han særligt interesseret i at arbejde med belysning og efter afsluttet uddannelse kom han efter en kort periode i en elinstallationsvirksomhed til Thorn Lighting, som i dag er en del af Zumtobel Group. Her har Michael Bonde Christensen arbejdet med projektering af belysningsløsninger inden for en lang række anvendelsesområder.

Hos Rigtigt Lys indgår Michael Bonde Christensen i et team af højt kvalificerede belysningsteknikere, der blandt andet bistår elinstallatører og rådgivere i forbindelse med projektering af belysningsløsninger. Han har base på Rigtigt Lys-kontoret i Vejle.

Michael Bonde Christensen bor i Bredsten vest for Vejle. Her sætter han som helårsmotionscyklist pris på de udfordringer, det bakkede terræn byder på, både på landevej og i skov.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen
2730 Herlev
Danmark
Lemvigh-Müller A/S

Send til en kollega

0.106