23948sdkhjf

Rullende succeskoncept fra Hörmann indtager de jyske landeveje

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hörmann Danmark A/S

Efter solid succes på Sjælland gentager portproducenten Hörmann Danmark årets største hit blandt kunderne. Den populære portbus ruller nu også ud ad de jyske landeveje, hvor den sikrer trælasterne og forbrugerne en helstøbt serviceoplevelse.

Portsucces på 4 hjul. Ja, det er måske ikke lige, hvad man er vant til at forbinde den verdensomspændende portproducent Hörmann med. Men på Sjælland er det. Og nu er turen også kommet til Jylland, hvor Hörmanns populære portbus netop er lanceret.

- Med portbussen binder vi trælasterne, byggemarkederne og forbrugerne sammen i en helstøbt serviceoplevelse. Når forbrugerne er på udkig efter en ny port, kan vi sende portbussen ud til dem. Her kan de se produkterne hjemme hos dem selv. De kan mærke materialerne og opleve de forskellige funktioner i de rigtige rammer. Samtidig kan vi forklare om produkterne, rådgive og måle op. Og 5 uger senere sætter vores montører porten op, forklarer Jesper Busk, der er manden bag rattet i den nye portbus i Jylland.

Personlig service

Portbussen fungerer dermed som et slags interaktivt katalog, der letter købsoplevelsen for forbrugeren.

- Kunderne er enormt positive og overraskede over konceptet. De er glade for at få besøg, og det bekræfter os i, at vi med portbussen yder en personlig service, der sikrer en tryg og enkel købsoplevelse, fortæller Jesper Busk.

Fordoblet omsætning

Konceptet om portbussen startede på Sjælland i oktober 2016. Og siden da har tallene ikke været til at tage fejl af. Med en fordoblet omsætning i portbussens første levetid, er der grundlag for at udvide successen til det jyske fastland.

- Vi har gjort os en masse erfaringer med den første portbus, som vi drager nytte af nu. Men konceptet er der ikke pillet spor ved. For hvorfor ændre noget, der virker, siger Lenni Skovgaard, der har kørt den sjællandske portbus siden dens start.  

Øget kendskab til Hörmann

Ud over at sikre glade kunde og tilfredshed på bundlinjen, øger portbussen kendskabsgraden til Hörmann markant.

- Flere og flere lærer Hörmann at kende gennem konceptet med portbussen. Det resulterer i flere henvendelser, flere opmålinger, mere aktivitet og flere kunder, udtaler Lenni Skovgaard.

Konceptet med portbussen er unikt for Danmark. I den tyske moderkoncern er interessen for de danske portbusser dog vakt, og resultaterne følges nøje. Hörmann Danmark glæder sig nu blot til også at vække interessen blandt de jyske forbrugere.


Kommentarer

Lars Mikkelsen
Tak for info

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hörmann Danmark A/S

Normansvej 6
8920 Randers NV
Danmark
Hörmann Danmark A/S

Send til en kollega

0.113