23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alument udvider sortimentet med åbne altaner i højstyrkebeton

Alument, som udfører, leverer og monterer altan- og terrasseløsninger, tilbyder nu også åbne altanløsninger i højstyrkebeton – et robust og formbart materiale, der giver stilrene, slanke og søjlefrie altanløsninger.

De nye altandæk konstrueres i højstyrkebeton, med værn i enten aluminium eller glas, for at sikre et elegant og stilrent udtryk – samtidig med at kvaliteten er i top.

Med en altanbund i robust højstyrkebeton, er det muligt at konstruere dæk helt ned til 70 mm højde, så altanerne fremstå slanke. Det begrænser altanernes vægt, så det ikke er nødvendigt med store søjler i front eller synlig stålkonstruktion på bagvæg, som stjæler udsigten. I det hele taget synes altanerne fritsvævende og lette, og mulighederne for arkitektonisk kreativitet og udfoldelse er ubegrænsede.

Højstyrkebeton og værn overholder gældende brandkrav, så det ikke er nødvendigt med yderligere brandsikring.

Utallige muligheder for etablering og udvidelser

Aluments altanløsninger omfatter både nyetablering og altanudvidelser af eksisterende altaner, ligesom altanerne er forberedt til eventuel påmontering af foldeglas. Både fra start eller til eventuel senere eftermontering.

Vil du vide mere?

Hvis du har lyst til at se og høre mere om vores åbne altanløsninger, kan du læse mere på vores hjemmeside. Giv os endelig også et kald, hvis du søger inspiration til dit altanprojekt:

Jylland: Lars Bomholt, tlf. 60 81 16 01

Sjælland: Steen Baarts, tlf. 30 80 96 10

Alumentdk
Albuen 4B
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41423870

Kontaktperson

LB
Lars Bomholt
Salgschef
+45 60811601 lb@alumentdk.dk

Send til en kollega

0.078