23948sdkhjf

Solar søger en jeg-vil-være-med-på-rejsen Salgsingeniør - Klima & Energi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solar Danmark A/S

Brænder du for salg og kundekontakt, og har du teknisk knowhow inden for klima- og energiprodukter? Hvis svaret er ja, så er stillingen som salgsingeniør i Klima & Energi hos Solar noget for dig.

Du vil få et salgsjob, der er en kombination af komponentsalg, projektsalg, opsøgende salg samt kundepleje. Du bliver ansvarlig for eget budget inden for områderne; klimaløsninger, varmepumper, ventilation og solceller. Du får reference til salgsdirektøren for Klima & Energi.Klima & Energi består af 14 medarbejdere, der supporterer vores kunder med løsningsvalg, projektering, tilbudsgivning og ordrebehandling. Vi har de tekniske kompetencer og det markedskendskab, der gør, at Solar kan lukke ordren sammen med kunden. Solar er førende inden for sit felt og har stor indflydelse på løsningsvalg hos såvel entreprenører som rådgivere. Klima & Energi har positiv vækst og tilgang af større projekter.

 

Din typiske arbejdsdag består i, at

udarbejde handlingsplaner ud fra strategien på Klima & Energi   
kundebesøg (el- og vvs-installatører, teknikentreprenører, ventilations- og køleentreprenører)   
opdyrke af nye kunder iht. den fastlagte strategi   
indfri målsætning på såvel omsætning som indtjening   
udarbejde og følge op på tilbud og ordrer   
besigtige projekter sammen med vores kunder ved eksempelvis udbud   
udarbejde oplæg til prisaftaler sammen med Solars øvrige salgsorganisation   
Igangsætte ordrer sammen med Solars øvrige salgsorganisation   
Dine kvalifikationer

Du motiveres af salg og kundekontakt. Vi forventer, at du har de nødvendige tekniske kompetencer inden for klimaområdet, hvor specielt varmepumper vægtes højt, så du sammen med teamet kan designe den rette løsning ud fra kundernes behov.

Du har som udgangspunkt en teknisk baggrund, opnået gennem en videregående uddannelse som fx ingeniør, maskinmester eller installatør. Du har en god IT-forståelse. Vi forventer, at du har min. 3 års salgserfaring fra branchen, hvor du har opbygget et godt netværk.

Du evner selvstændigt at strukturere din hverdag, så du supporterer kunderne samtidig med, at der gennemføres tilbud og projektering. Du er energisk og søger konstant nye afsætningskanaler for vores produkter. Du skaber gode relationer til såvel kolleger som kunder.

Dit distrikt bliver Midt- og Nordjylland. (Vejle og opefter). Klima & Energi-teamet i vest har arbejdsplads i Vejen, Århus og Svenstrup ved Aalborg.

Ansøg senest den 30. september 2018   

Lyder dette som et next step i din karriere, så send din motiverede ansøgning og dit CV snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi glæder os til at høre fra dig.

Spørgsmål til jobbet eller til Solar?

Kontakt salgsdirektør Klima & Energi Dennis Jeppesen på 29 69 80 65.

Hvem er vi?

Tjek vores medarbejderportrætter: https://www.solar.dk/karriere/har-du-det-der-skal-til

 

SØG STILLINGEN HER


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solar Danmark A/S

Industrivej Vest 43
6600 Vejen
Danmark
Solar Danmark A/S

Send til en kollega

0.118