23948sdkhjf

Prominent besøg hos EL-Service

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL-Service ApS

Ballerup Kommunes borgmester, Jesper Würtzen, har fået øjnene op for EL-Services teknologiske landvindinger og slog forleden et smut forbi håndværksvirksomheden til en dialog om digitalisering.

Som Danmarks mest IT-modne håndværksvirksomhed er EL-Service på forkant med den teknologiske udvikling, og det har vækket interessen hos Ballerup Kommunes borgmester, Jesper Würtzen, der regelmæssigt tager på virksomhedsbesøg. Af samme grund lagde han vejen forbi EL-Services matrikel i Ballerup for at tale med direktør, Jens Weywadt, om virksomhedens digitale tiltag.

Sammen med erhvervsudviklingschef, Jette Rau, fik borgmesteren en rundvisning i EL-Services lokaler, og der blev sat tid af til en snak om fortid og fremtid. Jens Weywads egen far startede i håndværksbranchen for 30 år siden, hvor IT som hjælpemiddel kun var i sin spæde start. I dag udgør digitale platforme et vigtigt værktøj til bl.a. ordrestyring og planlægning.

Jesper Würtzens virksomhedsbesøg dannede deslige grundlag for en vigtig erfaringsudveksling og faglig sparring, og der var bred enighed om, at de nye teknologiske muligheder er et vigtigt konkurrenceparameter i dagens Danmark. Ballerup Kommunes borgmester forlod EL-Service rigere på både store smil og brugbare indsigter fra en virksomhed, der har stor succes med sit sats på digitalisering.

NB! Se en kort film om besøget her på siden til højre for nyheden.

--------------------
Foto & video: TM8


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL-Service ApS

Hedeparken 9
2750 Ballerup
Danmark
EL-Service ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.098