23948sdkhjf

Ny integration skaber bedre kostpriser igennem hele byggeprojektet

| Medlemsnyhed | Indrykket af CHISA A/S

Entreprenører kan nu få overblik over, om de kalkulerede priser passer til byggeprojektet. Via et samarbejde mellem Sigma og CHISA er der skabt en integration, der tager overblikket over byggeprojektet til nye højder

I en tid med højkonjunktur i byggeriet og med stigende omkostninger på materialer og mandskab, drejer det
sig ikke længere om bevidstløst at jagte omsætning.

I stedet skal projekterne udvælges og optimeres, så de
bliver lønsomme og bidrager til at styrke virksomhedens vækst og udvikling.

Derfor er det vigtigt for entreprenørerne at have styr på og overblik over økonomien gennem hele byggeperioden, når man skal leve op til de kalkulerede priser, efter at et projekt er vundet.

CHISA Project er en løsning, der gør dette muligt, og med en ny integration med Sigma Estimates kan tilbud og kalkulation nemt hentes over, så projektet får en flyvende start. Dermed kan tallene fra kalkulationsprocessen følges i realtid i CHISA, mens byggeprojektet står på.

Best of breed
Sigma Estimates er i dag det mest anvendte professionelle kalkulationssoftware og anvendes især af entreprenører, arkitekter, rådgivere og håndværkere. Med CHISAs byggestyringssystem er det muligt at holde styr på aftaler med underleverandører, holde overblik over økonomi, korrespondancer og kontrakter.

Samspillet mellem de to løsninger, der hver for sig betegnes som ”best of breed”, er den eneste samlede løsning på markedet, hvor priserne på det tilbud, der er givet i en udbudsrunde, nu kan følges i realtid.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CHISA A/S

Fuglebækvej 1D
2770 Kastrup
Danmark
CHISA A/S

Send til en kollega

0.11