Birkekrydsfiner til alle formål

| Medlemsnyhed | Indrykket af Riisfort A/S

Med en kubikmetervægt på 650 kilo placerer birkekrydsfineren fra russiske Sveza sig bogstaveligt talt i den tunge ende, når der skal vælges kernemateriale. Men også i mere overført betydning er der massiv vægt bag Svezas produkter.

Russiske Sveza er den verdensledende producent af birkekrydsfiner. En særlig Sveza-norm betyder, at der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten, og selvom produktet ikke er det billigste på markedet, svigter kunderne ikke.

Solid russisk kvalitet
Riisfort har haft Sveza i sortiment i cirka ti år. Og det er der mange gode grunde til, fortæller Karen Dalgas Storgaard, som er indkøbs- og produktchef hos Riisfort:

– Sveza er en af de få producenter, som arbejder med 100% birk. Det gør det færdige produkt meget stabilt, og de mange lag gør krydsfinerpladerne hårdføre og skruefaste. Krydsfineren fra Sveza adskiller sig desuden ved at være ensartet og lys.

– Birkekrydsfineren fra Sveza er et kvalitetsprodukt, og det giver os som virksomhed et kvalitetsstempel at føre Sveza. Kunderne ved, hvad de får. De kan forvente levering til tiden, og vi har stort set aldrig reklamationer på Sveza-produkterne, fortæller Karen Dalgas Storgaard.

Kig forbi riisfort.dk og læs mere...

Medlemsnyhed

Indrykket af
Riisfort A/S

Edwin Rahrs Vej 96
8220 Brabrand
Danmark
Riisfort A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.161