23948sdkhjf

Lækre gulve, der føles og ser helt naturlige ud

| Medlemsnyhed | Indrykket af Altro Danmark

Altro afslører næste generation af LVT: Et helt nyt modulopbygget og bæredygtigt gulvsystem, som kombinerer designmuligheder med overlegen funktion, holdbarhed og nem montering.

Det nye Altro Ensemble™ modulopbyggede gulvsystem er et fremragende eksempel på tysk håndværk, når det er bedst: Det er seneste generation af et produkt, der er designet og fremstillet i Tyskland, og lanceringen trækker på mange års produktudvikling.

De fire modulopbyggede størrelser og inspirerende farver, teksturer og design kan blandes og matches til unikke mønstre. Overfladernes lave refleksion gør – sammen med de gode akustiske egenskaber med 15 dB reduktion af lydoverførsel samt gulvets 2,6 mm tykkelse med ekstra komfort under fødderne og holdbarhed – at gulvet er perfekt til receptioner og generelle trafik- og beboelsesområder samt studenterboliger og spiseområder i restauranter og caféer.

Variation og designfrihed

Det nye modulopbyggede gulvsystem kommer i kølvandet på den succesfulde introduktion af Altros nye serier i 2017, så gulvporteføljen bliver endnu bedre og giver et større udvalg for kunderne.

LÆS MERE: Flere designmuligheder med Altros nye gulvserier

Altro Ensemble kan ikke mindst prale af et højt niveau af bæredygtighed. Gulvet er nemlig fuldstændig genbrugeligt og har en lang livscyklus, så det skal udskiftes mindre hyppigt. Derudover betyder den lave vægt, at der bruges mindre brændstof til transport.

Under udviklingen af den nye serie har Altros designteam desuden hentet inspiration i Bauhaus designskolens filosofi om at slå bro mellem form og funktion, så der skabes produkter, der imødekommer kundernes største behov som fx rengøringsvenlighed, bæredygtighed og hygiejne.

- Resultatet er et førsteklasses modulopbygget gulvsystem, der tilbyder variation og designfrihed til at skabe sofistikerede, nutidige og slående designs, understreger nordisk direktør i Altro Michael Persson.

En fremtidig favorit blandt arkitekter, montører og bygherrer

Takket være 39 farver, 3 plankestørrelser samt én flisestørrelse med træ-, sten- og ensfarvet finish tilbyder Altro Ensemble kollektionen et omfattende udvalg med 57 muligheder for at skabe inspirerende design med unikke kombinationer.

LÆS MERE: Altros harmoniske serier slår de rette toner an

Det modulopbyggede gulvsystem har også et 0,5 mm slidlag, der sikrer minimale mærker efter møbler og lignende samt fremragende holdbarhed. Derudover sikrer slidlaget sammen med Altros specielle bagbeklædning et ekstra højt niveau af komfort under fødderne.  

- For slutbrugeren er fordelene lige så væsentlige, hvad angår design, funktion og vedligeholdelse. De omfatter ikke mindst bestandighed, holdbarhed over for mærker, livslang vedligeholdelsesfrihed, allergivenlige kvaliteter sammenlignet med mange bløde gulvalternativer, samt naturtro effekter der skabes af de dybe prægninger, slutter Michael Persson af.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Altro Danmark

Altro Nordic AB
Box 9055
Flintyxegatan 4
200 39 Malmö
Sverige
Altro Danmark

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.118