23948sdkhjf

Eaton fremviser nye løsninger på Automatik 2018

| Medlemsnyhed | Indrykket af Eaton

Power Management-virksomheden Eaton sætter fokus på skræddersyede løsninger til trykknapper, gnistdetektorer og en ny digital lavspændingstilføjelse til NZM-serien af maksimalafbrydere på årets Automatik-messe i Brøndby Hallen.

Til september mødes den danske automations- og robotbranche igen på årets Automatik-messe, hvor maskinbyggere og installatører kan få et indblik i industriens nye løsninger og innovationer.

På årets messe vil den internationale Power-Management-virksomhed Eaton markere lanceringen af et basissortiment målrettet det danske marked. Derudover vil Eaton på stand B1550 blandt andet fremvise:

  • Nye pladsbesparende kommando- og signaleringsenheder med flad front/bagside, de såkaldte RMQ Flat Front og RMQ Flat Rear. Komponenterne giver maskinbyggere og ingeniører mulighed for at implementere førsteklassesdesign og bygge mere omkostningseffektive og kompakte maskiner.
  • Eatons konfigurator til trykknapper, der gør det muligt at designe kontrolpaneler online fra din egen computer. Værktøjets intuitive layout er udviklet specielt med henblik på maskin- og tavlebyggere, men også el-grossister og slutkunder, der arbejder med konstruktion og indkøb, vil kunne anvende konfiguratoren.
  • Gnistdetektoren AFDD+. En 3-i-1-komponent, der kombinerer funktionaliteten fra gruppeafbryder, HPFI og en traditionel AFDD-enhed i én integreret enhed, som er både omkostningseffektiv, robust, driftssikker og ikke mindst nem at installere.
  • En ny generation af Eatons digitale NZM-maksimalafbryder til lavspænding. Den nye enhed er markant nemmere at installere og betjene, takket være Power Xpert Release-teknologien (PXR), der gør det muligt for operatører at interagere med afbryderenheden fra deres computer ved hjælp af usb.

     

Yderligere information

Find Eaton på Automatik fra 11. til 13. september 2018 på stand B1550.

 

Du kan læse mere om Eatons på www.eaton.dk. Få de seneste nyheder ved at følge os på Twitter (@Eaton_EMEA) eller LinkedIn (Eaton EMEA).

 

Om Eaton
Eaton er en Power Management-virksomhed, der i 2017 omsatte for 20,4 milliarder dollars. Eaton tilbyder energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med at styre elektrisk, hydraulisk og mekanisk energi på en mere effektiv, sikker og bæredygtig måde. Eaton har ca. 96.000 ansatte og sælger produkter til kunder i mere end 175 lande. Du kan finde flere oplysninger på Eaton.dk.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Eaton

Generatorvej 8C
2860 Søborg
Danmark
Eaton

Send til en kollega

0.178