23948sdkhjf

Dorch & Danola - Milwaukee BIG RED Truck-event!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dorch & Danola A/S

Dorch & Danola har æren af, at kunne byde Milwaukee Big Red-trucken velkommen endnu en gang! Den 28. september byder Dorch & Danola på fantastiske tilbud, glade medarbejdere og meget mere!

Dorch & Danola afholder i samarbejde med Milwaukee endnu engang Big Red-event, og du er inviteret! Sæt kryds i kalenderen d. 28. september, så du ikke går glip af den fantastiske stemning og de gode tilbud. Dorch & Danola har sørget for lidt at spise, så du ikke sulter mens du kigger på tilbuddene.

Dagens deal
Dorch & Danola har i samarbejde med Milwaukee ét gennemgående budskab - Køb mere og få mere! Du kan på eventdagen få usædvanligt meget for pengene, når du køber Milwaukee for et bestemt beløb. Alle ved at man arbejder bedre, hvis radioen kører i baggrunden, men det kan være et problem, hvis man ikke har en... Say no more! Køber du eksempelvis for kr. 5.000+ Milwaukee, giver Dorch & Danola dig en radio uden ekstra beregning.

Nedenfor kan du se, hvor meget du skal købe for, for at få de forskellige radioer:

Ved køb for kr. 5.000+ får du gratis en 12V-radio fra Milwaukee (C12 JSR-0)

Ved køb for kr. 10.000+ får du gratis en 12V-radio fra Milwaukee (M18 JSR DAB+-0)

Ved køb for kr. 15.000+ får du gratis den helt store og nye M18 RC-0-radio fra Milwaukee, som kan holde til næsten alt på en byggeplads!

Bemærk: Der er begrænset antal af radioer, hvorfor det gælder om at være hurtig. Så længe dit køb af Milwaukee-værktøj er højere end ovennævnte beløb, får du den respektive radio (så længe lager haves).

Har du ikke mulighed for at komme ned i butikken, skal du ikke snydes for dette fantastiske tilbud. Vi har gjort tilbuddet aktivt på hjemmesiden d. 28. september, så du også har mulighed for at gøre brug af tilbuddet, selvom du ikke møder op fysisk.

Der er mere gratis!
Køb for kr. 1.000+ på Milwaukee dagen og få  helt uden beregning ét gratis Milwaukee-målebånd på 5M, samt Milwaukees innovative Milwaukee Tick. Tick er Milwaukees sporingsenhed, som kan monteres på næsten alt.

Med sporingsenheden kan du spore alt! Det eneste du skal gøre er, at downloade Milwaukees OneKey-app på AppStore eller Google Play-butikken. Du kan derefter eksempelvis spore din trailer, din værktøjskasse, dit nøglebundt eller endda din bil.

Dette tilbud gælder også online på www.dorchdanola.dk.

Rådgivning
Har du brug for rådgivning om Milwaukee-produkter, vil du helt sikkert ikke gå glip af denne dag. Milwaukee-teamet står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, og kan desuden rådgive dig i, hvordan alle produkterne kan bruges og hænger sammen. Milwaukee er teknologisk fremme når det kommer til batterisystemer, hvor ét batteri passer til et hav af maskiner og tilbehør. Du kan eksempelvis med Milwaukees 12v-seriebatteri både drive en boremaskine og en varmejakke!

Vi glæder os til at se dig
Vi glæder os til at se dig i butikken! Skynd dig at sæt kryds i kalenderen, så du ikke går glip af Truck-dagen d. 28. september 2018. Vi giver en bid mad og masser af fantastiske tilbud. Kom ned og hils på Milwaukee-teamet, og vær en del af dette event.

Vi ses...!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dorch & Danola A/S

Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Danmark
Dorch & Danola A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109