23948sdkhjf

Nødevakuering: Ø-huset er sikret fra top til tå

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scantron A/S

Brandkommunikation i Ø-huset, Ørestaden, giver beboerne tryghed i hverdagen og hjælper brandvæsenet med at redde liv hurtigt og sikkert.

Beboerne i Ø-huset, Ørestaden, kan sove trygt om natten, velvidende at de under mulig brand får den bedste evakuering fra brandvæsenet selv. I Ø-husets opgange er der installeret Scantron Brandkommunikation, hvor brandvæsenet kan få direkte kontakt til beboerne i lejlighederne og  få evakueret alle i bygningen sikkert og hurtig vha. alarmtoner og talemeddelelser. 

Brandmandspanellet i opgangen er forbundet til lejlighedernes hustelefoner, så beboerne modtager livreddende information og varsler om evakueringen. Det giver tryghed og ro hos beboerne.

Brandkommunikationen er forbundet med Ø-husets dørtelefoni og adgangskontrol bestående af den moderne MIxCompact med video, som giver beboerne mulighed for at se hvem der lukkes ind i opgangen på videohustelefonerne. Bygningens adgangskontrol, i form af Nexus læsere i opgangen og SensoLock® på lejlighedsdøren, sparer beboerne for den irriterende samling af en masse nøgler, som erstattes med én lille nøglebrik.

Læs mere om hvordan brandkommunikation kan redde liv under evakuering her.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scantron A/S

Gammelsø 2
5000 Odense C
Danmark
Scantron A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094