23948sdkhjf

Grønt tag på VUC Næstved

| Medlemsnyhed | Indrykket af GrowTek Entreprise ApS

Nybyggeriet Campus i Næstved har i løbet af sommeren 2018 fået etableret et grønt Sedumtag fra GrowTek.

GrowTek Entreprise Aps har efterhånden leveret og monteret grønne tage på mange skoler i hele Danmark. Vi håber at udsigten over de grønne tage vil inspirere eleverne til at tænke mere i grønne og miljøvenlige løsninger i fremtiden. 

I blandt de mange referencer på growteks hjemmeside, finder du både folkeskoler, gymnasier og en masse andre spændende bygninger, der har fået grønt tag. 

VUC Næstved fik lagt en grønt tag løsning med drænunderlag i form af plastbakkerne, du ser på  billederne. Denne løsning giver en større vandtilbageholdelse pr. kvadratmeter end kun filt. Derved kan planterne klare endnu længere tid uden regn og i tilfælde af store mængder regn hjælper denne type drænunderlag med at forsinke vandet i at nå kloaksystemet og undgå oversvømmelser. 

Et grønt tag på VUC Næstved er derfor med til at fremtidsikre bygningen mod klimaforandringerne, der ifølge DMI vil give os flere tilfælde af skybrud i fremtiden. De store mænger asfald og fliser, samt mangel på grønt i byerne gør det svært for regnvandet af sive ned i jorden, hvilket giver et øget pres på kloaksystemmet og derved risiko for oversvømmelser ved skybrud. Bier, sommerfugle og andre insekter kan have svært ved at finde føde i byerne, så de nyder også godt af de grønne oaser i byerne, som GrowTeks grønne tage skaber.

Flere grønne tage i byerne er derfor en miljøvenlig løsning, som har mange fordele. 

Vil du gerne vide mere om fordelene ved grønne tage, kan du læse mere om det på GrowTeks hjemmeside: growtek.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GrowTek Entreprise ApS

Tværvejen 6
5580 Nørre Aaby
Danmark
GrowTek Entreprise ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.156