23948sdkhjf

Byg dit eget transportbånd

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Dorner giver dig mulighed for at konfigurere dine egne transportbånd. Med den online konfigurator DTools er det nemt at designe sine transportbåndssystemer.

Førsteklasses funktionalitet
Dorners online konfigurator, giver dig mulighed for at opleve en fuldt interaktiv 3D CAD-model af dit specifikke transportbåndsdesign. Du kan med andre ord bygge dit eget transportbånd i realtid med det nye 3D Preview.

Modtag opdateringer i realtid, mens du designer og ændrer transportbåndsystemer
Med funktionen 3D Preview kan du modtage opdateringer i realtid, mens du designer og ændrer i dine transportsystemer. Når du bygger dit transportbånd i DTools udarbejdes der samtidig en 3D CAD-model, der matcher dit design.

3D Preview, en fuldt interaktiv og levende oplevelse, der giver mere information end nogensinde før, er nu tilgængelig for Dorners 2200 Series Precision Move Pallet Systemer. Når man bygger sit transportbånd i DTools, udvikles samtidig en 3D CAD-model, der matche det pågældende design.

Når transportøren bliver ændret, opdateres konfigurationen tilsvarende disse ændringer – hvilket giver live opdateringer og drejelige 3D-visninger af transportsystemet, inden de indsendes til tilbud.

2200-serien Precision Move Pallet System-transportbånd er designet til at øge effektiviteten og reducere nedetid i forskellige montageautomatiseringsprocesser. Platformen kan bære pallebelastninger på op til 31,75 kg omkring 90° eller 180° hjørner, og paller kan akkumuleres i et hjørne - en fordel, der ikke typisk ses i de fleste hjørnesystemer.

Det har også et 180° overføringshjørne til trange steder, hvor båndet laver et loop og via Dorners Pin Tracking-system eliminerer behovet for andre overførselsanordninger, samtidig med at paletten orienteres korrekt gennem løkken.

3D Preview vil være tilgængelig på Dorners øvrige transportbåndsmodeller i de kommende måneder. 
Du kan se en præsentation af DTools i videoen i højre kolonne.

Prøv selv at bygge et transportbånd i DTools her

Ønsker du mere information?
Vi sidder klar til at hjælpe på 4656 4343. Eller du kan se mere om Dorner, 3D konfiguratoren og transportbånd her: www.avsdanmark.dk/produkter/baandtransportoerer

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094