23948sdkhjf

Arbejder du i Danmarks mest IT-modne håndværksvirksomhed?

| Medlemsnyhed | Indrykket af CalWin A/S

CalWin tror på, at digitale løsninger er vejen frem, og derfor støtter vi op om Mester Tidendes kåring af Danmarks mest IT-modne håndværksvirksomheder.

Digitale værktøjer vinder mere og mere frem i alle typer af håndværksvirksomheder over hele landet. Det er der mange årsager til. Intelligente IT-løsninger, som dem CalWin laver, kan nemlig både være med til at reducere spildtid, holde styr på virksomhedens materiel, hjælpe med tilbudsgivningen og hjælpe virksomheden med at spare millioner af kroner på budgettet

Hos CalWin tror vi på, at intelligente IT-løsninger er med til at skabe fremtidens Danmark og fremtidens krav. Og vi tror på, at virksomheder, der bruger IT som en integreret del af hverdagen, er dem, der kommer til at klare sig bedst. Derfor støtter vi op om Mester Tidendes kåring af Danmarks mest IT-modne håndværksvirksomheder.

På udkig efter digitale frontløbere

I udvælgelsen af vinderne lægger Mester Tidende vægt på, at virksomhederne går forrest, når det kommer til at afprøve nye, digitale løsninger. De skal med andre ord være digitale frontløbere. Men det er ikke nok bare at have gode IT-løsninger i virksomheden. Løsningerne skal være godt integreret, og de skal passe ind i virksomhedens daglige arbejde.

Hvis din virksomhed bruger nogle af CalWins intelligente værktøjer, så er der en god chance for, at I måske er Danmarks mest IT-modne håndværksvirksomhed.

Læs mere her og nominer din virksomhed i dag.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CalWin A/S

Højbyvej 50
5260 Odense S
Danmark
CalWin A/S

Send til en kollega

0.158