23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sydkystens Privatskole får ny SFO og indskolingshus

Onsdag den 22. august var der første spadestik til en helt ny SFO og et nyt indskolingshus til den selvejende instiution Sydkystens Privatskole i Solrød.

Solrød Kommunes Borgmester, Niels Hörup, har netop foretaget det første spadestik til Sydkystens Privatskoles kommende indskolingshus samt SFO, og fra december 2018 kan skolens elever fra nulte til fjerde klasse således se frem til undervisning i helt nye lokaler.

Det er ABC Pavilloner i den midtjyske by Engesvang, der er valgt til at være totalentreprenør på opgaven og som i løbet af de næste tre måneder skal opføre de godt 750 kvadratmeter. Her skal virksomheden levere præfabrikeret modulbyggeri, som er en moderne byggemetode, der især har vundet indpas i dansk byggeri de seneste år:

- Vi har valgt modulbyggeri af flere årsager. En af dem er især, at lokalerne ikke bliver bygget på selve byggepladsen, men i stedet i ABC Pavilloners produktion i Engesvang. Det vil sige, at støjgenerne er væsentligt minimeret i forhold til traditionelt byggeri, da det kun er udstykning af grunde og montering af modulerne, der sker på selve Parkvej. Alt indimellem bliver klaret i Jylland uden, at det er til gene for eleverne, fortæller Sanne Jul Rasmussen, der sidder i Sydkystens Privatskoles bestyrelse og har været med til at vælge præfabrikeret modulbyggeri til projektet.

I alt bliver 14 moduler bygget i ABC Pavilloners produktion, som efterfølgende transporteres til Solrød. Her sammensættes modulerne ligesom legoklodser, så de til sidst bliver til ét indskolingshus med fem undervisningslokaler, hvor der skal gå op til 20 elever i hvert, samt en SFO.

- Vi mærker en stigende efterspørgsel på præfabrikeret byggeri til skoler, da det er forbundet med en kort leveringstid, kort byggeperiode på byggepladsen samtidig med, at det har en høj grad af fleksibilitet. Står skolen eksempelvis et år med et stort optag af elever, er det nemt og hurtigt at bygge et ekstra klasseværelse på, fortæller ABC Pavilloners afdelingsleder på Sjælland, Glenn Nielsen, og fortætter:

- I Sydkystens Privatskoles tilfælde er der eksempelvis en multihal til boldspil i projektering. Her kan man også inden for en kort periode udvide modulløsningen efter behov.

Sydkystens Privatskole i Solrød er en friskole, hvor der går i alt 185 elever.

ABC Pavilloner A/S
Fundervej 44
7442 Engesvang
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21637076
P nummer: 1005084503

Kontaktperson

Edel Friis
Marketing, Kommunikation & It
+45 73708380 ef@abcpavilloner.dk

Send til en kollega

0.062