23948sdkhjf

Stormøde for sikringsansvarlige hos Alux

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alux A/S

For et par år siden kom der nye krav og nye standarder for sikringsgitre. De hidtidige SKAFOR-godkendelser fra F&P frafaldt (rød, blå, grøn og gul klasse), og i stedet trådte EN 1627-1630 i kraft med 6 sikringsklasser (RC1-RC6)

Affødt af dette har flere af landets kommuner ønsket at få en bedre forståelse for, hvad standarderne foreskriver, og hvilke typer sikring, der benyttes til hvad og hvorfor. Og ikke mindst, hvad kan det holde til?

På deres foranledning afholdt Alux derfor torsdag den 13/9 et arrangement for 20 sikringsansvarlige fra kommunerne. De fik her en meget håndgribelig indføring i sikringsbranchen, som blandt andet bød på rundvisning på fabrikken, demonstration af SafeRolleren og opvisning i form af en medarbejder og et brækjern, der gik løs på et fastgitter. Gæsterne fik på den måde lov at opleve med alle sanser, hvordan sikringen fungerer, og hvor godt det forebygger indbrud.

Alt i alt var det en god dag, og de besøgende lod til at have fået en masse ny og nyttig viden med sig hjem til kommunerne.

Se Alux mekaniske sikringsløsninger her.

SafeRoller til både private boliger og kontorer kan du se nærmere på her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alux A/S

Holmbladsvej 4-6
8600 Silkeborg
Danmark
Alux A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.112