23948sdkhjf
Del siden
Annonce

APV (ArbejdsPladsVurdering), sikkerhedsmøder, telefonisk hot-line m.v. - fast pris per år ..

Det kan være vanskelig at over- og gennemskue regler, omfang og procedure for en virksomheds arbejdsmiljøledelse. Vi hjælper dagligt eksempelvis mindre virksomheder med alt fra APV til sikkerhedsmøder.

En samarbejdsaftale med DMR tilpasses den enkelte virksomheds ønsker og behov. Samarbejdet vil typisk tage udgangspunkt i arbejdsmiljøet, hvor vi sørger for at den lovpligtige dokumentation er i orden og ved sikkerhedsrunderinger sørger vi for, at der er en generel god opmærksomhed på at vedligeholde det gode arbejdsmiljø på alle planer og i alle brancher. 

DMR sørger for at arbejdspladsvurderingen er i orden og at der følges op på løse ender. Vi sørger for afholdelse af arbejdsmiljødrøftelsen og at alle andre lovpligtige dokumenter er tip-top. Som autoriseret arbejdsmiljørådgiver kan vi hjælpe, hvis der skulle falde et påbud fra Arbejdstilsynet, men det skulle vi gerne forebygge ved et solidt fundament i et sundt arbejdsmiljø. Et eksempel på indholdet i en typisk aftale om arbejdsmiljø omfatter:

  • Tematiserede sikkerhedsrunderinger
  • Arbejdspladsvurderinger (APV)
  • 2-4 sikkerhedsmøder om året med udvalgte temaer
  • Arbejdsmiljødrøftelse
  • Fokus på forebyggelse af arbejdsmiljøproblemer og ulykker
  • Dialog med myndigheder, når det er nødvendigt
  • Opfølgning på diverse interne nødvendige dokumenter, som lovpligtige uddannelser, eftersyn og kontrol, arbejdspladsbrugsanvisninger mv.
  • Fri telefonisk rådgivning, lige når spørgsmålet melder sig 

DMR spænder over mange kompetencer og en samarbejdsaftale kan derfor sættes sammen efter jeres ønsker. Er du entreprenør og har også brug for prøvetagning for miljøfremmede stoffer inden nedrivning af en bygning eller jordbundsundersøgelser inden klargøring til nyt byggeri, kan vi tilbyde de ydelser også.

Hvis du vil høre mere om samarbejdsaftalerne eller vil du have et tilbud til netop din arbejdsplads, så kontakt en af vores arbejdsmiljørådgivere.

DMR A/S
Hårup Østervej 3
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14249141
P nummer: 1003896598

Kontaktperson

Lars Mortensen
Markedsdirektør, civilingeniør, DGNB-konsulent
+45 40760666 lmn@dmr.dk

Send til en kollega

0.078