23948sdkhjf

Indeklima og sundhed - både i boligen og på arbejdspladsen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut - Energi og Klima

Igen i år sættes Teknologisk Institut fokus på indeklimaet. Det sker i 25. september forbindelse med INDEKLIMAETS TEMADAG 2018, som er arrangeret i samarbejde med TEKNIQ, Foreningen af Ventilationsfirmaer og VELTEK.

Årets temadagen sætter fokus på sundhed i indeklimaet. Hvilke faktorer indgår i den påvirkning, man oplever, når man bruger en bygning, enten det nu er til bolig, kontor, sport, uddannelse, eller hvis man er en tur på hospitalet? Hvad betyder det nære miljø for os, når man opholder sig indendørs det meste af livet, og hvordan skal man i det hele taget forstå alle de faktorer, der påvirker indeklimaet?

Temadagen går bygningen rundt og ser på udvalgte emner ud. Det er vigtigt, at alle involverede - både bygherre, rådgiver, entreprenør og servicevirksomhed - har en fælles forståelse af, hvad der kræves for etablere og fastholde et sundt indeklima.

Indeklimaet i boligen og i arbejdsmiljøet skal gøres sundt, når bygninger renoveres. Hvad betyder det for renoveringsprojektet i fx et parcelhus, en kontorejendom eller en institutionel bygning? Er bygningsreglementets krav med til at fremme sundheden? Og kan vi som almindelige brugere af en bygning finde ud af at bruge bygningen rigtigt, så vi ikke selv står i vejen for sundheden?

På INDEKLIMAETS TEMADAG 2018, som afholdes den 25. september, får man som deltager et eksklusivt indblik i den nyeste viden og de nyeste løsninger inden for regulering af indeklima i boliger og bygninger.

Specialudstilling
Der bliver etableret en række udstillingsstande, hvor branchens aktører præsenterer deres produkter og hvor man kan få en faglig snak med både udstillere og gæster.

Tværfagligt samarbejde
INDEKLIMAETS TEMADAG 2018 er arrangeret af Teknologisk Institut i samarbejde med TEKNIQ, Foreningen af Ventilationsfirmaer og VELTEK.

Læs mere

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut - Energi og Klima

Gregersensvej
2630 Taastrup
Danmark
Teknologisk Institut - Energi og Klima

Send til en kollega

0.117