23948sdkhjf

Dansk Autoværn løser støjproblem i Brædstrup

| Medlemsnyhed | Indrykket af DAV NORDIC A/S

Efter at have kæmpet i 7 år har boligejerne i Brædstrup fået en 329 m lang støjskærm fra Dansk Autoværn A/S.

Støjskærmen dæmper støjen fra trafikken på Horsensvej og Silkeborgvej, hvor biltrafikken er steget fra 4.000 biler i døgnet til 17.000 over de seneste 15-20 år.

Boligejerne godt tilfredse

Jørgen Møller, som er boligejer udtaler: ”Vi er meget glade for denne løsning. Det har været en lang sej kamp, men nu har vi fået løst problemet og både Dansk Autoværn og kommunen har overholdt tidsplanen, så det er vi meget glade for. Før var det ikke nogen fornøjelse at opholde sig i vores baghaver eller på terrassen pga. støjen, men nu er det en helt anden sag. Samtidig tror vi på, at vi undgår en forringelse af vores boligværdi, så jeg vil på alle måder anbefale den til andre.”

Green Wall støjskærm

Den løsning, der er valgt er en Green Wall støjskærm, som er en støjskærm med grøn beplantning, der falder naturligt ind i boligområdet. Støjskærmen tilpasses individuelt og installeres på kort tid. Dansk Autoværn har været i tæt dialog med de 12 boligejere og fundet en både funktionel og pæn støjdæmpningsløsning med Green Wall. Green Wall er en af Dansk Autoværns nye støjskærmsløsninger, og den anvendes typisk i boligområder og til mindre virksomheder, hvor design og funktionalitet går hånd i hånd.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DAV NORDIC A/S

Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Danmark
DAV NORDIC A/S

Send til en kollega

0.127