23948sdkhjf

Nye boliger til seniorer på havnen i Nyborg

| Medlemsnyhed | Indrykket af CJ A/S

CJ A/S, Fredericia, har været totalentreprenør på opførelsen af 39 flotte etages seniorboliger på den gamle DSB-grund i Nyborg. Projektet blev afleveret til bygherren - boligforeningen AB Holmegaarden ved en officiel indvielse den 31. august 2018

Seniorbofælleskabet blev indviet med taler, sang og hotdogs. Blandt talerne var Nyborgs borgmester Kenneth Muhs (V). Han roste initiativtagerne bag seniorbofælleskabet for deres ihærdighed – uden deres vedholdenhed var projektet aldrig blevet realiseret.

Arrangementet var velbesøgt: Omkring 100 dukkede op til indvielsen af det nye seniorfælleskab. De fremmødte var blandt andet forventningsfulde beboere, repræsentanter fra boligforeningen og entreprenørerne bag projektet.

Projektet består af bådhusinspirerede boliger i robuste og energivenlige naturmaterialer – alle med rigt lysindfald og udsigt til havet. Foruden de 39 skønne seniorboliger byder området også på dejlige udendørs faciliteter med fælleshus, bådhus og værksted. Projektet har skabt de bedste rammer for et indholdsrigt og aktivt seniorliv med plads til både fællesskab og nærvær. Hele området bliver helt sikkert et aktiv for Nyborg kommune, da det kommer til at summe af liv fremover.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CJ A/S

Erritsø Møllebanke 10
7000 Fredericia
Danmark
CJ A/S

Send til en kollega

0.1