23948sdkhjf

International tegnestue vægter politiske klimamål højt i den bæredygtige omstilling

| Medlemsnyhed | Indrykket af Building Green / Insight Events ApS

Hør om Foster + Partners tilgang til klimamålene, når partner og Head of Sustainability, Chris Trott, lægger vejen forbi Building Green i Forum.

FN’s 17 verdensmål og 2015-klimaaftalen fra Paris. Det er initiativer, som bliver belyst, når Building Green løber af stablen snart. Hør om Foster + Partners tilgang til klimamålene, når partner og Head of Sustainability, Chris Trott, lægger vejen forbi Building Green i Forum.

Den britiske tegnestue står bag prominente projekter som Swiss Re Tower – i folkemunde kaldet Agurken – i London, The Great Court ved British Museum og Elefanthuset i Københavns Zoologiske Have. Foster + Partners har i mere end 50 år, før begrebet bæredygtighed overhovedet eksisterede, været banebrydende i deres bæredygtige tilgang til arkitektur. Og det er en tilgang, som i dag tager afsæt i Paris-klimaaftalen fra 2015.

- Jeg ser frem til at besøge Building Green og fortælle mere om, hvordan vi forstår og arbejder med Paris-aftalen. Jeg håber, det kan inspirere branchen, som både kan og skal gøre en forskel i klimadebatten, siger Chris Trott.

Læs mere om Foster + Partners bæredygtige arbejde

Medlemsnyhed

Indrykket af
Building Green / Insight Events ApS

Silkegade 17, st.
1113 København K
Danmark
Building Green / Insight Events ApS

Send til en kollega

0.106