23948sdkhjf

KTR Koblinger til pumper og kompressorer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Manicus Teknik ApS

Perfekte kraftoverføringssystemer for alle medier

Manicus ApS - Fordi fremtiden forpligter!

KTR-koblinger er uundværlige i pumpeteknologi. Næsten alle pumpedrev kræver en kobling, der kompenserer for akslensopspændings unøjagtighed og reducerer vibrationer, der ellers ville forårsage problemer. Den perfekte kobling kan have en stor indflydelse både på pumpens levetid og tilhørende driftsomkostninger.

KTR kan tilbyde en omfattende produktportefølje af alle typer af pumper, enten til flydende- eller gasformede medier, til vakuumpumper, mobile og stationære kompressorer. 
KTR´s sortiment omfatter fleksible og torsionsstive koblinger med og uden spacer til universal-applikationer og for særligt vanskelige omgivelsesbetingelserne. Som en tilføjelse til KTR´s standardsortiment af produkter, udvikler KTR tusindvis af kundetilpassede løsninger hvert år.

Product Management til pumpeindustrien 
For kunder, der kræver kvalificeret, individuel rådgivning, har KTR en gruppe af dedikerede produkt managers for pumpeindustrien. Som et resultat af dette, kan KTR ikke blot tilbyde konsulent hjælp, men også detaljeret rådgivning med udvælgelsen af den korrekte kobling. Som et eksempel, KTR's prøvebænke er til rådighed for afprøvning af hele forsyningssystemer. KTR's internationale tilstedeværelse i de vigtigste industrielle markeder sikrer, at brugere over hele verden får øjeblikkelig konsulent hjælp, når det er nødvendigt.

Sikkerhed er en del af KTR's program
I R&D-centeret kan KTR simulere, bl.a. torsionale vibrationer, som er særlig vigtige for pumper og kompressorer. KTR's in-house software garanterer en sikker udvælgelse af koblinger. 
KTR koblinger opfylder de strenge krav i pumpeindustrien, især API 610, 671 og 685, og er udstyret med fuld certificering i overensstemmelse med ATEX-95.

Se mere om produkterne på vores nye hjemmeside her

Kontakt vores eksperter hos Manicus Teknik for yderligere information på telefon 45 82 09 00 eller på mail man@manicus.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Manicus Teknik ApS

Høsten Teglværksvej 98
4690 Haslev
Danmark
Manicus Teknik ApS

Send til en kollega

0.096