23948sdkhjf

Spjældmotorer med mere end 40 års udvikling

| Medlemsnyhed | Indrykket af Belimo A/S

Belimo opfandt spjældmotoren og har udviklet den i over 40 år

Det var Belimo, der først fandt på at montere en motor direkte på spjældakslen og dermed opfandt spjældmotoren. Det var i 1976, og Belimo har produceret spjældmotorer lige siden. Det betyder ikke blot mere end 40 års erfaring. Det betyder også mere end 40 års udvikling, så du i dag f.eks. får Belimo spjældmotorer til dit HVAC-anlæg, der kan kommunikere via BUS (LON, KNX, BACnet, MP-Bus, Modbus), eller som kan kobles online via Belimo Cloud.

Energieffektive motorer og ventiler
Belimo tilbyder i dag et omfattende program af virkelig energieffektive spjældmotorer i alle størrelser – fra 2Nm til 40Nm. Motorerne har et minimalt energiforbrug, og sammen med Belimos tætlukkende ventiler minimerer det energitabet i bygningen. Desto flere ventiler og motorer, der er i HVAC-anlægget, desto vigtigere er det at minimere deres energiforbrug.

Kompakte og nemme at montere
Belimo har også formået at gøre spjældmotorerne meget kompakte. Motorens højde kan være helt ned til 28 mm. Mange steder er der ikke meget plads til at montere en spjældmotor, og her er det vigtigt, at motoren i sig selv ikke fylder mere end nødvendigt. Samtidig er det vigtigt, at den er nem at montere – og her kan Belimos kompakte CM-motorer ’klikkes’ på ventilen uden brug af værktøj.

Sikkerhed ved strømafbrydelser
Belimos spjældmotorer fås også med Supercap sikkerhedsfunktion. Her sørger en kondensator for, at motoren fortsat fungerer upåvirket ved korte strømafbrydelser. Og hvis strømafbrydelsen viser sig at være langvarig, slår spjældmotoren automatisk ventilen til en på forhånd bestemt sikkerhedsposition – f.eks. helt lukket. Endnu et eksempel på de innovative funktioner, Belimo har udviklet på spjældmotoren. Spjældmotorer fra Belimo har som standard 5 års garanti.

Læs mere om Belimos spjældmotorer her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Belimo A/S

Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Danmark
Belimo A/S

Send til en kollega

0.125