23948sdkhjf

Opråb til byggebranchen i Region Midtjylland

| Medlemsnyhed | Indrykket af InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Den 11. oktober kan du bl.a. møde Arkitema, Best Green, Bygkontrol, COWI, EasyInspect, Epiito, MT Højgaard, Optimise, Prodrone, Region Midtjylland, Robot at Work, UCN, WallMo A/S, når vi præsenterer ny teknologi til bygge- og anlægsbranchen!

I efteråret 2018 går InnoBYG, Dansk Byggeri, Bat-Kartellet, Arkitektskolen i Aarhus, TEKNIQ Og BASIT TÆT PÅ nye teknologier, TÆT PÅ procesoptimering og produktion - og så går vi TÆT PÅ virksomhederne og på praksis. I Region Midtjylland afholdes eventet i samarbejde med Teknologisk Institut.

Kom med den 11. oktober, når vi præsenterer mulighederne med ny teknologi. Med os har vi en række frontløbere i branchen, som anvender ny teknologi i design/projektering, planlægning, procesoptimering og produktion/udførelse samt drift.

Med TÆT PÅ ønsker vi at inspirere bygge-, anlægs- og installationsbranchen til at anvende nye teknologier og løsninger, hvor det giver mening i den enkeltes forretning, og vi ønsker at videndele om den praksisnære anvendelse, som allerede er i fuld gang i mange virksomheder inden for rammerne af Build 4.0 - byggeriets svar på Industri 4.0. 

Det er gratis at deltage - tilmeld dig her

Medlemsnyhed

Indrykket af
InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Danmark
InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Send til en kollega

0.101