23948sdkhjf

Vinduesmontage på beton har aldrig været nemmere!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Simpson Strong-Tie A/S

Et nyudviklet vindueskonsolbeslag fra Simpson Strong-Tie gør det nu endnu nemmere at montere vinduer på beton og letbeton. Beslaget er udstyret med et specialdesignet og patenteret montagehul som giver mulighed for finjustering af beslaget.

Har man prøvet at bore i beton ved man at hullet sjældent kommer til at sidde præcis der hvor man ønskede det. Dette er ofte en stor udfordring ved montagen af de velkendte vindueskonsolbeslag da et forkert boret hul kan betyde at beslaget kommer til at sidde skråt, hvilket i sidste ende betyder at beslagets bæreevne forringes betydeligt.

Denne problemstilling har Simpson Strong-Tie nu løst ved at udstyre deres konsolbeslag med et aflangt skråtstillet montagehul, som gør det muligt at finjustere beslaget og placere det korrekt i forhold til det borede huls endelige placering.

Udover det praktiske aflange montagehul er Simpson Strong-Tie’s nye VIMOVAR konsolbeslag også justerbar i længden fra 170 mm - 245 mm i 15 mm’s intervaller. Beslaget er samlet af tre dele som kan skilles ad og samles igen i den ønskede længde. Igen er dette en kæmpe fordel i montagesituationen da ujævne betonelementer kan gøre det svært at få beslagene til at sidde præcist. Ved at kunne ændre på beslagenes længde kan man justere dem i forhold til elementerne, hvorved man er langt mere fleksibel sammenlignet med de ’gamle’ konsoltyper hvor beslagenes længde er låst.

Med VIMOVAR har Simpson Strong-Tie skabt ét produkt som kan anvendes til langt størstedelen af alle vinduesmontager på beton og letbeton. Beslagene er udviklet og fremstillet hos Simpson Strong-Tie’s danske afdeling beliggende i Boulstrup nær Odder, tidligere kendt som Boulstrup Maskinfabrik eller bare BMF.

Simpson Strong-Tie introducerede sit første montagesystem til vinduer og yderdøre for mere end 10 år siden og systemet er siden blevet videreudviklet med henblik på at effektivisere og forenkle montagen samt at fremme mulighederne for at opfylde de stadigt øgede krav til isoleringstykkelser.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Simpson Strong-Tie A/S

Hedegårdsvej 11, Boulstrup
8300 Odder
Danmark
Simpson Strong-Tie A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.164