23948sdkhjf

Bedre service og nyt avanceret produktionsudstyr i GLASSOLUTIONS

| Medlemsnyhed | Indrykket af GLASSOLUTIONS A/S

GLASSOLUTIONS er nu klar til at give Kjellerup afdelingen den helt store forvandling! Opgradering med forskellige nye produktionsfaciliteter, bedre logistik samt helt ny facade.

Bedre plads til logistikken

Det går godt i GLASSOLUTIONS, faktisk så godt at selskabet har udvidet matriklen på Vandværksvej fra 22.000 m2 til 32.000 m2. Udvidelsen har kunnet lade sig gøre ved at købe nabogrunden, og det tilkøbte område dedikeres til optimering af logistikken. ”Vores logistik behøver mere kapacitet, og det nye område giver væsentlig mere plads til at læsse lastbilerne. På den måde kan lastbilerne komme tidligere afsted om morgenen, og for vores kunder betyder det, at de får deres glas hurtigere.”, udtaler Produktionsdirektør Jesper Rasmussen. Det nye logistikområde til læsning af lastbilerne stod klart 15. juni, og er derfor stadig ret nyt.

Produktionen optimeres – yderligere!

Bedre plads til logistikken er dog kun begyndelsen på noget større! Gennem den senere tid er der blevet opgraderet på adskillige fronter i produktionen med bl.a. en helt ny termorudelinje. Nu er GLASSOLUTIONS klar til at tage det helt store skridt. Kommunen har netop blåstemplet, at fabriksbygningen i Kjellerup udvides med 1.500 m2, hvilket frigiver den nødvendige plads til at installere et hærderi, et sliberi og en heat-soak test ovn.

Med dette nye udstyr får virksomheden endnu bedre mulighed for at yde optimal service til kunderne. Hærdeovnen vil eksempelvis kunne hærde alle coating-typer og alt fra 3-19 mm glas. De maksimale dimensioner vil være 2840 mm x 6000 mm, så det er de helt store størrelser, der kan håndteres. De nye maskiner vil give en bedre effektivitet i produktionen, og samlet set vil opgraderingen medføre et bedre flow, der vil gavne kunderne. Samtidig vil de nye faciliteter give GLASSOLUTIONS mulighed for at udvide produktsortimentet.

Vi har set frem til at at kunne offentliggøre denne nyhed. Investeringerne vil betyde en kæmpe forskel for den måde, vi arbejder på, og det vil gøre en stor forskel for vores kunder. Vores fokus vil nu ligge i at få installeret og implementeret de nye maskiner i produktionen, så vi er helt klar med det nye setup i sommeren 2019”, udtaler Klaus Topp, adm. direktør i GLASSOLUTIONS.

Det ydre skal stå mål med det indre

Med disse udbygninger i virksomhedens setup har der også været et ønske om at gøre noget ved administrationsbygningens facade, så den står mål med den kvalitet, GLASSOLUTIONS leverer. Dette skete for nyligt hvor der blev opsat en ny facade! Det ydre af GLASSOLUTIONS-bygningen er dermed nu lige så moderne som det indvendige og svarer bedre til de højteknologiske produkter, selskabet producerer. Det er vel næsten overflødigt at nævne, at den nye facade selvfølgelig er i glas og produceret af GLASSOLUTIONS.

Vi er virkelig glade for resultatet af facaden. Der skal være fuld sammenhæng mellem det første indtryk, man får af GLASSOLUTIONS og det, man møder, når man er trådt ind ad døren. Vi har foretaget mange funktionelle opdateringer på det seneste, og med den nye facade sender vi også et klart signal om, hvilken moderne virksomhed vi er, så folk ikke først opdager det, når de har stiftet bekendtskab med os”, tilføjer Jesper Rasmussen.

Kunden først!

Tiltagene i Kjellerup sender et klart signal om, at kunden kommer i første række i denne virksomhed. GLASSOLUTIONS i Kjellerup har en topmoderne produktion, der arbejder med de seneste og mest avancerede glasløsninger. Fokus er på, at produkterne kunderne køber har højeste kvalitet, kortest mulig leveringstid og følges af den bedste service og vejledning.

Vil du høre nærmere om projekterne og de muligheder, de måske åbner for dig, så tag fat i GLASSOLUTIONS per mail via glassolutionsdk@saint-gobain.com eller direkte via en af afdelingerne her.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GLASSOLUTIONS A/S

Industriholmen 61
2650 Hvidovre
Danmark
GLASSOLUTIONS A/S

Send til en kollega

0.157