23948sdkhjf

FAKRO glæder sig

| Medlemsnyhed | Indrykket af FAKRO Danmark A/S

FAKRO har deltaget på Building Green siden opstarten og med stor succes.

"Vi er med igen i år og ser meget frem til at vise nogle produkter frem, som vi er sikre på, at danske kunder finder relevante og attraktive," fortæller Salgschef Jørgen Mæng, FAKRO Danmark.

FAKRO har deltaget hvert år siden messen startede i København og man har ingen planer om at indstille denne form for promotion af produkter og løsninger. Det er to effektive dage med tryk på.

"Man taler med et bredt spektrum indenfor byggeriet; arkitekter, investorer, indkøbere, studenter - listen er lang, men fælles for dem alle er deres interesse for FAKRO, som trods 27 år på markedet og med eget salgskontor i Herning siden 2013, stadigvæk anses som lidt af en novice i branchen. Et godt og stærkt alternativ til det eksisterende indenfor lofttrapper og ovenlysvinduer," siger Jørgen Mæng.

Fokus er på ovenlysvinduerne i år hvor trapper, skunklemme og hemsestiger ikke tages med på messen i denne omgang.

"Vi vil gerne fokusere på produkter, som specielt arkitekter kan lide at komme og opleve her, det er vigtigt for os, at netop arkitekterne får interesse for FAKRO da de jo har rigtig megen indflydelse på hvilke produkter, der skal benyttes i et givent projekt," slutter Jørgen Mæng af.

FAKRO Danmark er at finde på Stand 9 på Building Green i Forum i dagene 31/10 - 1/11 2018.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FAKRO Danmark A/S

Bredgade 45
7400 Herning
Danmark
FAKRO Danmark A/S

Send til en kollega

0.094