23948sdkhjf

Sidste chance for at indstille til Det Bæredygtige Element 2018

| Medlemsnyhed | Indrykket af InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Fredag den 5. oktober kl. 12 er der deadline for at indstille din kandidat til årets bæredygtige Oscar! Herfter udvælger fagjuryen 5 nominerede i hver kategori. Vinderne afsløres på Building Green 2018, Mainstage, den 31. oktober kl. 14.15

På billedet ses sidste års vinder af Produktprisen, KALK REN Maling v/Direktør Rasmus Jørgensen

Igen i år hædrer Building Green og InnoBYG en særlig person og et nyskabende produkt, som har gjort en forskel, inspireret branchen og været et eksempel til efterfølgelse! I 2017 delte Anders Lendager og Kasper Guldager - på en indstilling fra Bygherreforeningen - Personprisen og Produktprisen gik til KALK og deres REN Maling.

OM PRISEN
Spørgsmålene er mange og det samme er definitionerne. Men et faktum er, at i alle forsøg på at bygge bæredygtigt, har en særlig person og et nyskabende produkt gjort en forskel, inspireret branchen og været et eksempel til efterfølgelse! Der har med andre ord været "et bæredygtigt element".

Building Green og InnoBYG har valgt at belyse en række af disse elementer og uddeler to priser til Det Bæredygtige Element på Building Green i Forum. En personpris til en ildsjæl, som har medvirket til at fremme bæredygtigheden i byggeriet, og en produktpris til en udstiller ved Building Green, som har et produkt, der har gjort byggeriet mere bæredygtigt. Disse "bæredygtige elementer" fortjener en pris for at gøre en forskel.

PERSONPRISEN
Det er en ildsjæl, som har haft bæredygtighed med i designet, bygherren, som har valgt certificerede materialer, entreprenøren, som har insisteret på, at alt lys er slukket, når byggepladsen forlades.
Vedkommende har nu muligheden for at blive anerkendt og modtage -Det Bæredygtige Element - Personprisen.

PRODUKTPRISEN
Vi hædrer en udstiller ved Building Green, som fremviser et produkt, der bidrager til et grønnere byggeri. Der er masser af spændende producenter på messen, som hver især har spændende produkter at vise frem - et af disse produkter sætter vi spotlight på med - Det Bæredygtige Element - Produktprisen. Vær opmærksom på, at produktprisen gives til en af udstillerne - se listen over udstillere her

OM AT INDSTILLE TIL PRISEN
Uddelingen af Det Bæredygtige Element er et samarbejde mellem InnoBYG og Building Green. Prisen overrækkes under Building Green i Forum, København, onsdag den 31. oktober kl. 14.15 på Main Stage.

Hvis du ønsker at udforme en indstilling til Det Bæredygtige Element, skal kandidaterne opfylde følgende kriterier:

  • Have gjort en bæredygtig forskel
  • Være et eksempel til efterfølgelse
  • Have givet inspiration til byggebranchen

JURYEN
Det Bæredygtige Element overrækkes fra Main Stage på Building Green. Til at bedømme indstillingerne, udvælge de nominerede og kåre årets vindere er der nedsat en kompetent jury, som igen i år består af følgende medlemmer:

Harpa Birgisdottir, SBi
Kasper Lynge Jensen, Aarhus School of Engineering
Lasse Lind, GXN
Lone Feifer, Velux
Niels Bjørn, URBAN (orlov i 2018)
Tina Saaby Madsen, Københavns Kommune

Fagjuryen udvælger 5 nominerede i hver kategori og ud fra de nominerede findes vinderne af hhv. produktprisen og personprisen. 

Indstil din kandidat her

Medlemsnyhed

Indrykket af
InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Danmark
InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Send til en kollega

0.094