23948sdkhjf

Comadan A/S introducerer nu vores nye Timer serie.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Comadan A/S

I forbindelse med lanceringen af vores nye produktdesign, er vi nu klar til at byde ”Timerne” velkommen i vores voksende C-mac serie. De er alle for DIN skinne montering.

COMADAN A/S tilbyder 4 forskellige modeller:

CT-M24-D er en digital programmerbar multifunktionstimer, der er forsynet med 24 forskellige funktioner. Fleksible tidsindstillinger. Separat programmerbar indstilling af T1 og T2.

CT-ACR er en asymmetrisk timer der er udstyret med 2 relæudgange, samt indikation af relæ og forsyningsstatus. Separat manuel grov og fin indstilling af T1 og T2

CT-M10 er en multifunktions timer, der er udstyret med 2 relæudgange, den bliver styret via mikroprocessor, har 10 forskellige opsætninger samt grov og finindstilling af T1

CT-S er en trappe timer, der er udstyret med 3 forskellige funktioner, samt indstilling af tidsintervaller. Fra 0,5 til 20 min.

     

Alle vores timere er klar til levering.

 

 

Comadan A/S er en danskejet Elektronik virksomhed, der har specialiseret sig i at udvikle, producerer og markedsføre højteknologiske styringselektronik komponenter. Til automations og byggeindustrien under navnet C-mac. Disse anvendes indenfor kontrol, styring, konvertering og måling af signaler og energi.                                                      

Comadan A/S markedsfører udover egne produkter, også et stort antal produkter, blandt andet termostater, regulatorer, berøringsfrie aftastere, elmålere, fejlstrøms sikringer og automatsikringer.

Comadan A/S råder over egen R&D og produktionsafdeling på adressen i Randers, hvor vi både bistår i udvikling og produktion af egne produkter samt specialopgaver for vores kunder.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Comadan A/S

Messingvej 60
8940 Randers SV
Danmark
Comadan A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.104