23948sdkhjf

Sådan får du flere leads – Gratis Inbound seminar i Aarhus og København

| Medlemsnyhed | Indrykket af FACTOR X ADMAN A/S

Alle taler om lead generation og inbound som vejen til flere kunder. Det store spørgsmål er, hvordan du kommer i gang. Det giver FXA dig svar på d. 11. og 25. oktober, hvor vi holder Inbound seminar i henholdsvis Aarhus og København.

Mangler du leads? Eller søger du bare gode tips til, hvordan du får flere kunder? Så kom til Inbound seminar hos FXA og bliv klogere på, hvordan inbound marketing sætter dig i kontakt med nye kunder. På seminariet præsenterer vi FXA’s inbound-model, der er beregnet til at skaffe jer de varmeste leads. Vi viser, hvordan man med relativt enkle midler kan skabe kontakt mellem jer og de kunder, I ikke ved, I kunne få.

LÆS OGSÅ: Inbound: Se filmen, læs bogen 

FXA bliver officiel Hubspot partner
Hubspot er en af de første virksomheder, der systematiserede inbound marketing. Derfor er vi stolte over, at vi netop er blevet udnævnt som officiel HubSpot partner. I den anledning kommer Sean Allman fra HubSpot i Irland forbi og fortæller om deres tilgang til inbound som ide og filosofi for en ny, mere effektiv måde at arbejde med digital markedsføring på.

Indvielse af nye lokaler (kun Aarhus)
Som om det ikke var nok, så fejrer vi også, at FXA Vest har fået nye lokaler. Efter det faglige er vi værter ved en reception, hvor vi serverer vin og viser vores fantastiske nye omgivelser frem. Vi satser på, at vejret holder – for så kan du være med til at nyde udsigten fra Aarhus’ flotteste tagterrasse med uhindret udsigt til rådhustårnet i smilets by. 

Tid og sted
Aarhus: 11. oktober 16 – 17 (med efterfølgende reception), Park Alle 15, 6., 8000 Aarhus C

København: 25. oktober 16 – 17, Kattesundet 12, 2., 1458 Kbh. K

Tilmelding
Da vi har begrænset antal pladser til inbound seminaret, skal du tilmelde dig hos Martin Clante på mc@fxa.dk. Husk at fortælle, om du kommer alene eller tager et par kolleger med.

Spørgsmål sender du samme vej, og er du mere til en telefon-snak, fanger du Martin på 2889 8795.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
FACTOR X ADMAN A/S

12a Kattesundet
1458 København K
Danmark
FACTOR X ADMAN A/S

Send til en kollega

0.107