23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Drilling is no longer boring

Se de nyeste effektive og fleksible CNC boremaskiner hos SCM GROUP i deres nye Technology Center i Rimini, 19. og 20. oktober 2018.

SCM Group slår igen dørene op for en række nyudviklede boremaskiner fra de mindre og lodretstående gennemløbs CNC bore-/fræsemaskiner til høj-effektive fleksible boreceller. Har du fokus på at optimere boreprocessen – så skal du bare se nyhederne her.

SCM og Morbidelli er specialister i boreopgaverne og tilbyder både høj kapacitet og fleksibilitet. Dette går hånd i hånd med høj driftsikkerhed, lave omkostninger og en legende let betjening med den opgraderede Xilog Maestro software.

Ved samme lejlighed kan du se hele det nyeste CNC-program, der bl.a. byder på markedets hurtigste borecyklus på CNC, CNC med kantlimere m.v. Pladesave, kantlimere, slibemaskiner og meget mere finder du også i det store Technology center.

Nyd efterårsferien i det smukke Italien – og se samtidigt nyhederne med LINDLARSEN hos SCM Group. Vi sponsorerer 1 gratis overnatning samt middag – og glæder os til at se dig i Italien.

Ring og få mere at vide…tlf. 9626 9626

Med venlig hilsen

LINDLARSEN teamet.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734
P nummer: 1016664681

Kontaktperson

FE
Frands Ellersgaard
Direktør
fe@lindlarsen.com

Send til en kollega

0.062