23948sdkhjf

Dobbelt så effektiv hegnsklipning

| Medlemsnyhed | Indrykket af GreenTec A/S

Madsen's Have & Grave Service vedligeholder nemt hegn i Svendborg Kommune med Hegnssnitter RM 232

Claus Madsen, der ejer virksomheden Madsen’s Have & Grave Service på Sydfyn, har anskaffet sig to GreenTec Hegnssnittere RM 232 . Claus Madsen og hans 4 ansatte vedligeholder bl.a. hegn og vejrabatter for Svendborg Kommune.

”Vi klipper cirka 900 km om året, og det har sparet os meget tid for den (RM 232) tager over dobbelt så meget med i bredden,” sagde Claus Madsen.

Førhen kørte Claus Madsens virksomhed med et slagleklipperhoved på 1,2 m, når der skulle klippes hegn. I dag er de næsten oppe på en fordobling af arbejdsbredden med RM 232. Selvom Claus Madsen og hans ansatte klippede hegn hurtigere end nogensinde før, så kunne de ikke ”nøjes” med én RM 232. Claus valgte at købe en til, så han kunne klippe et standard hegn på 4,5 m i én arbejdsgang ved at montere dem på to traktorer med Spearhead Twiga FLEX armklippere . ene mand i traktoren klipper hegnet forneden, imens den anden følger trup og snupper det foroven.

”Vi skulle have noget, der var fremtidssikret. Det var vigtigt at maskinen kunne tage en større bredde og svinede mindst muligt,” fortalte Claus Madsen. ”Vi undersøgte mulighederne og fandt ud af at GreenTec har lavet et godt produkt i den nye Hegnssnitter RM 232. Det afklippede materiale drysser stille og roligt ned langs hegnet og bliver liggende inde i siden, så der er ikke noget arbejde til håndmænd eller lignende efterfølgende. RM 232 laver også et pænt snit. Det bliver ikke flået af. Det bliver klippet og findelt,” fortsætter Claus Madsen.

”Vi er meget tilfredse med at køre med den, og det er vores kunder også som vi kommer ved. Det er også meget besparende at køre med. Vi bruger ikke meget brændstof, og knivene holder meget længere end en almindelig hegnsklipper,” sagde Claus Madsen.

Du kan læse mere om GreenTec Hegnssnitter RM 232 her:
https://greentec.eu/da/hegnssnitter-rm-232


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GreenTec A/S

Merkurvej 25
6000 Kolding
Danmark
GreenTec A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.145