23948sdkhjf

Køleanlæg med billig overskudsvarme

| Medlemsnyhed | Indrykket af Aircold Køleanlæg

Aircold leverer og installerer driftsklare plug & play chiller køleanlæg til industrien. Køb på webshoppen og få hurtig levering!

Køleanlæg producerer spildvarme, også kaldet overskudsvarme, som stort set altid afleveret til det fri som varm luft. Til glæde for gråspurvene, men desværre spild af god energi vil de fleste mene. Aircold tilbyder at stoppe dette energispild!

Med Chiller MPE er det muligt at udnytte spildvarmen fra køleanlægget til opvarmning af brugsvand eller varmekredse for radiator, kaloriferer, ventilationsanlæg og lignende. Funktionen giver selvsagt store besparelser på varmeregningen.

Aircold's MPE Chiller er en kvalitetssikker løsning, som er driftssikker leverandør af kølevand. MPE Chiller er et Plug & Play anlæg, hvilket betyder at det ved modtagelse er klar for tilkobling til kølevandskreds. Komplet med køleanlæg, intern pumpestation og buffertank samt styring.

Aircold's MPE Chiller for industrikøling kan købes direkte via www.shop.aircold.dk

 

Kontakt Aircold for rådgivning om køleanlæg med varmegenvinding:

aircold@aircold.dk

tlf.:98190166

Aircold er et landsdækkende køle- og ingeniørfirma etableret i 1998, som tilbyder rådgivning samt projektering i forbindelse med kølesystemer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Aircold Køleanlæg

Vissevej 95A
9210 Aalborg SØ
Danmark
Aircold Køleanlæg

Send til en kollega

0.113