23948sdkhjf

100 dage uden arbejdsulykker

| Medlemsnyhed | Indrykket af Jørgen Friis Poulsen a/s

Siden 2013 har vi kunnet konstatere et fald i antallet af arbejdsulykker pr. omsat million kroner.

Hos JFP er sikkerhed på arbejdspladsen ikke bare noget, vi taler om.
Vi gør også en stor indsats for at begrænse antallet af ulykker - blandt andet ved at arbejde med årsagsanalyser, så vi ikke bare løser problemerne, når de opstår, men også finder den egentlige årsag til, at de opstår - og foretager korrigerende handlinger for at undgå ulykker.

Derfor var det også med stolthed, at medarbejderne på Bavne Ager Plejehjem, som JFP opfører i totalentreprise for ATP Ejendomme, forleden kunne lykønske hinanden med 100 dage uden arbejdsulykker på byggepladsen. Den glædelige begivenhed blev fejret med pølsevogn, så alle mand kunne nyde en hotdog til frokost. 

Heldigvis er vi hos JFP generelt gode til at passe på hinanden: Siden 2013 har vi kunnet konstatere et fald i antallet af arbejdsulykker pr. omsat million kroner. I 2013 var antallet af arbejdsulykker 0,034 pr. omsat million kroner. I 2017 var tallet helt nede på 0,006 ulykker pr. omsat mio. kroner. 

Projektet består af 72 plejeboliger samt fællesarealer, herunder blandt andet storkøkken, café, spa, wellness og lokaler til ergo- og fysioterapi. I alt 6.500 kvadratmeter, inklusive kælder. Desuden bliver der etableret parkeringsplads, terrasser, frugthave og et stisystem, der animerer til kortere eller længere gåture i plejecentrets varierede uderum med grønne områder og naturområder. Midt i bygningen bliver der etableret gårdhave i to niveauer med naturhave og prydhave, som inviterer til ophold og afslapning.

I det kommende plejehjem bliver der lagt afgørende vægt på hjemlighed samtidig med, at det sikres, at boligerne er egnede til mennesker med demens. Kombinationen med senior- og plejeboliger betyder, at kommunen over tid kan give borgerne mulighed for at blive i deres private bolig livet ud - også hvis de får behov for hjælp og pleje. 

OK-Fonden skal forestå den overordnede planlægning og drift af Bavne Ager Plejehjem, som forventes at stå færdigt i september 2019. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Jørgen Friis Poulsen a/s

Mads Eg Damgaards Vej 50
7400 Herning
Danmark
Jørgen Friis Poulsen a/s

Send til en kollega

0.101