23948sdkhjf

Nyuddannet lærling fastansat

| Medlemsnyhed | Indrykket af Jørgen Friis Poulsen A/S

I forbindelse med afsoning af en dom kom han i gang med kriminalforsorgens uddannelsesprogram. Han afleverede ansøgninger hos en række tømrervirksomheder – blandt andet JFP Murer & Tømrer, hvor han fik sin læreplads.

Hos JFP Murer & Tømrer har vi altid taget vores sociale ansvar som virksomhed seriøst. Vi tager ansvar for branchens udvikling og har mere eller mindre konstant lærlinge, så vi er med til at sikre dygtige medarbejdere til branchen for fremtiden. Samtidig åbner vi gerne dørene for mennesker, som er kommet lidt skævt ind på livet og har brug for en ny chance.

Derfor var det også med stor glæde, at vi forleden kunne fejre, at vores tømrerlærling, Dennis Kallestrup, blev uddannet svend – og at vi efterfølgende kunne tilbyde den hårdtarbejdende og dygtige unge mand et fast job.

Dennis Kallestrup er 34 år og har været voksenlærling hos os. Han er oprindeligt fra Herning, men har boet en stor del af sit voksne liv i Aalborg, hvor han desværre kom på kant med loven. I forbindelse med afsoning af en dom kom han i gang med kriminalforsorgens uddannelsesprogram, og efter endt afsoning begyndte han i arbejde hos Midtjysk Snedker- og Tømrerforretning.

- Jeg havde ellers svoret, at jeg aldrig ville arbejde med træ. Jeg har før arbejdet som smed. Men jeg brugte det første halve år af min læretid på at ærgre mig over, at jeg ikke var gået i gang som tømrerlærling noget før, for jeg kan faktisk rigtig godt lide det, fortæller en smilende Dennis Kallestrup, som ikke kunne få en lærerplads hos Midtjysk Snedker- og Tømrerforretning, da de ikke havde plads. Han afleverede derfor ansøgninger hos en række andre tømrervirksomheder – blandt andet JFP Murer & Tømrer, hvor han fik sin læreplads.

Efter tre måneders prøvetid begyndte Dennis Kallestrup på tømreruddannelsen på Herningsholm, hvor han blandt andet har gennemført introforløbet med 20 uger på skolebænken og derefter fem gange seks uger i skole. Det har givet blod på tanden:

- Jeg var ellers ikke vild med at gå i skole, dengang jeg begyndte på uddannelsen som smed. Men nu er jeg ret sikker på, at jeg gerne vil læse videre en gang – om nogle år. Jeg vil gerne være bygningskonstruktør, for hos JFP har jeg fundet ud af, at jeg godt kan finde ud af det, smiler han.

Men lige nu er han bare glad for, at han har fået tilbud fast job hos JFP Murer & Tømrer. 

- De gør rigtig meget for os ansatte, både i forhold til sociale ting og i forhold til hverdagen. Jeg har supergode kolleger, og selvom jeg har været lærling, er jeg aldrig blevet behandlet anderledes end alle andre. Det er også derfor jeg gerne vil fortsætte her: Jeg kan lide arbejdet og mine kolleger. 

Vi siger stort tillykke og velkommen som JFP’er til Dennis Kallestrup.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Jørgen Friis Poulsen A/S

Mads Eg Damgaards Vej 50
7400 Herning
Danmark
Jørgen Friis Poulsen A/S

Send til en kollega

0.156