23948sdkhjf

Konference 1. nov.: Bliv klogere på arbejdsmiljø, trivsel og produktivitet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cabi

"Førstelinjelederen kan påvirke medarbejdernes trivsel og produktivitet i en positiv retning” siger Kasper Edwards, der forsker på DTU om netop trivsel og produktivitet. Kasper er oplægsholder på konferencen i København.

Vær med når vi stiller skarpt på ledelse, trivsel og produktivitet på heldagskonferencen  Vejen til et godt arbejdsmiljø

Arbejdsmiljøet kan være nøglen til både god trivsel og høj produktivitet. Men den daglige drift kan nogle gange tage fokus fra de indsatser, der fremmer et godt psykisk arbejdsmiljø på den lange bane.

Konferencen den 1. november i København stiller skarpt på sammenhængen mellem ledelse, trivsel og produktivitet. For hvordan får man medarbejdertrivsel og produktivitet til at gå hånd i hånd? Og hvad understøtter et godt psykisk arbejdsmiljø?

Cabi, Velliv Foreningen og SMVdanmark afholder i fællesskab denne dag. Dit udbytte er (ny) viden om blandt andet trivsel og forebyggelse af stress og sygefravær og om, hvordan man ved hjælp af målrettede ledelsesindsatser kan skabe en velfungerede virksomhed.

Se program her https://www.tilmeld.dk/Cabi201842

Du får hands on inspiration fra andre virksomheder om, hvordan de i praksis er nået i mål med et godt arbejdsmiljø og har håndteret udfordringerne undervejs. Tilmled dig og oplev  

◦Lars Bo Pedersen, programchef i Velliv Foreningen
◦Kasper Edwards, seniorforsker, DTU Management og Engineering
◦Yun Ladegaard, leder for erhvervsrettede indsatser i Center for Psykisk Sundhedsfremme, Københavns Universitet
◦Rikke Storm, chefkonsulent i Arbejdsmiljø og Sundhed i Scandia
◦Camila Kring, forfatter, PhD stifter af B-samfundet
◦Deltagelse i to workshops, hvor du blandt andet kan møde virksomhederne Advice, Abakion, Køge Handelsskole eller BFA Velfærd og Offentlig administration.

Se program og tilmeld dig her https://www.tilmeld.dk/Cabi201842

Opdater din faglighed som leder, HR eller arbejdsmiljøansvarlig med viden, metoder og inspiration, som kan omsættes til værdi i din organisation. Tilmeld dig i dag og få:

◦viden om sammenhængen mellem trivsel og produktivitet
◦dialog og erfaringsudveksling med andre virksomheder
◦inspiration til indsatser i egen organisation.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cabi

Åboulevarden 70, 3.
8000 Aarhus C
Danmark
Cabi

Send til en kollega

0.139