23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bliv godt klædt på: ERFA-møde om fødevarekontaktmaterialer

Er du fødevareproducent? Og mangler du overblik over, hvordan fødevarekontaktmaterialer testes og hvordan migration bestemmes? Så deltag i vores ERFA-gruppe om fødevarekontaktmaterialer og bliv godt klædt på til dialogen med myndigheder og kunder.

Du indbydes hermed til møde i ERFA-gruppen om fødevarekontaktmaterialer 1. november 2018 hos FORCE Technology i Vejen. ERFA-gruppen varetages af DMN/StaalNet og FORCE Technology i samarbejde.

Migration og test af fødevarekontaktmaterialer er afgørende for at sikre overensstemmelse med EU-lovgivningen for fødevarekontaktmaterialer. Mange fødevareproducenter oplever samtidig at deres kunder kræver mere dokumentation og i stigende grad spørger ind til baggrundsdokumentationen for speciel plast og gummi.

Dagen skaber et større overblik over, hvordan materialer testes og hvordan migration bestemmes således, at man kan være klædt på til dialogen med myndigheder og kunder. Mødet tager tillige fat i udfordringerne omkring, hvad der skal og bør overleveres af dokumentation mellem udstyrsproducent og fødevareproducent, samt hvordan myndighedernes krav efterleves i praksis.

Læs mere og tilmeld dig arrangementet her: ERFA-møde - fødevarekontaktmaterialer

 

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Send til en kollega

0.078