23948sdkhjf

Mini Trans styrker fællesskabet under frysepunktet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mini Trans A/S

Ambitionen om et stærkt, internt fællesskab stikker dybt hos Mini Trans. Men et stærkt fællesskab kommer ikke af sig selv. Derfor er Mini Trans’ administration taget på teambuildingtur.

Med stor koncentration sender Peter Karlsen den næsten 20 kilo tunge, blankpolerede granitsten ned mod ’huset’, mens Rikke Brandt og Trine Rønde står klar til at fuldende præstationen med fejekoste. Det er firmacurling, og det handler om samarbejde. Alle er nemlig nødt til at bidrage til at få stenen i hus – præcis som i hverdagen.
 
I dag er Mini Trans’ administration taget på en iskold teambuildingtur, og formålet er krystalklart; det går ud på at styrke fælleskabet. Det kan gøres på mange måder, men i dag har transportvirksomheden valgt at gøre det med et fokus på samarbejde og kommunikation på curlingbanen og senere med hyggelig socialisering på Københavns eneste isbar, Magic Ice. Naturligvis iført kæmpe ponchoer og hvide handsker.
 
På trods af de kolde omgivelser, kan Mini Trans varme sig på kendsgerningen om, at det interne fællesskab altid har været, og fortsat er, en prioriteret og bærende del af virksomhedens kultur og identitet.
 
Og det kan godt betale sig at gå ’all in’, når det handler om at sikre fællesskabet – det kommer nemlig både virksomheden og dens kunder til gode. Udover at øge potentialet for endnu bedre kundeoplevelser oplever Mini Trans også, at fællesskabet bidrager til et positivt arbejdsmiljø med forhøjet motivation, ekstra energi og brede smil på gangene.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mini Trans A/S

Produktionsvej 28
2600 Glostrup
Danmark
Mini Trans A/S

Send til en kollega

0.116