23948sdkhjf

Sustainability

| Medlemsnyhed | Indrykket af Electrolux Home Products Denmark A/S

Vores handlingsplan for at gøre en dagligdags forskel i folks liv og på vores planet.

Vi ønsker at gøre en forskel til det bedre ved at være verdens bedste apparatfirma, hvilket gør en positiv dagligdags forskel i folks liv og for vores planet.

Vi er ambitiøse i hvad vi vil opnå. At reducere vores CO2-fodaftryk med 50% og øget materialeffektivitet er to vigtige områder, hvor vi vil gøre en forskel i den nærmeste fremtid. Vi er stærkt overbeviste om, at vi ved at arbejde sammen om at finde bæredygtige løsninger til gavn for alle, vil fortsat være med til at gøre en positiv forskel - hver dag.

Vores overordnede bæredygtighedsramme består af tre nøgleområder. Det er: Bedre løsninger, bedre operationer og bedre samfund.

Bedre løsninger handler om at levere produkter og tjenester, der gør det muligt for forbrugerne at leve bedre liv, mens de sparer energi, vand og ressourcer.

Måden vi gør på i Electrolux giver et sikkert, effektivt og etisk grundlag for vores folk at gøre en forskel i verden (Bedre Operations).

Hvor end vi er i verden, forsøger Electrolux at hjælpe med at opbygge bedre samfund ved at give forbrugere og leverandører støtte og støtte lokalsamfund.

Join us in making a change For the Better.

Electrolux Home Products Denmark

Marc Vind

Key Account Manager / B2P Builders Denmark

E-mail: marc.vind@electrolux.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Electrolux Home Products Denmark A/S

Strevelinsvej 38-40
7000 Fredericia
Danmark

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125