23948sdkhjf

Ny tværfaglig værdiskabelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af V2C ApS

Fremover bliver SpacePro en del af V2C, der nu kan føje fire specialister i Space Management til en medarbejderskare, der pt. tæller 48 medarbejdere.

Med de nye medarbejdere ombord bliver det i endnu højere grad muligt at forebygge de dårlige projekter i byggebranchen frem for at behandle dem. I dag kommer V2C ofte ind i projekterne på blå blink, når det er gået galt. Men jo tidligere de rette kompetencer kommer i spil des bedre byggeprocesser og byggerier.
 
V2C ønsker i de tidligste projektfaser at skabe værdi for bygherrer med afklaring af behov og muligheder. V2C tilbyder allerede indledende bygherrerådgivningsydelser, hvor der skabes overblik og et solidt beslutningsgrundlag. Her belyses alle funktionelle, økonomiske og tidsmæssige aspekter, som gør kunden i stand til at vurdere, hvorvidt et givent projekt er rentabelt og realiserbart.
 
Det er dér SpacePro, med kreativitet og analyse i brugen og adfærden i det byggede miljø komplementerer V2C. SpacePro omsatte visioner til beslutningsgrundlag med fokus på byggeriets blødere værdier. Fremover vil dette foregå i V2C-regi med flere tværfaglige kompetencer. Beslutningsgrundlaget får større vægt, når der sættes tal på og bliver sat ind i byggeriets øvrige værdikæde, og dermed er der et stærkt værdimæssigt match.
 
V2C’s kunder vil fremover kunne modtage en langt bredere rådgivning til flere dele af byggeriets faser. Helt fra bearbejdning af kundens første idéer frem til en operationel implementering – en fuldstændig kompetencepakke. Det giver nye muligheder.
Ved at være med fra start kan man for alvor sætte bygherren for bordenden. Det understøtter den overordnede strategi, der med konceptet Client Construction arbejder for at ændre den måde, byggebranchen er organiseret på med de rette kompetencer på de rigtige tidspunkter.
 
SpacePro og V2C har før haft frugtbare samarbejder og kender i forvejen hinanden. Begge ser frem til at skabe synergi.  

Læse mere om V2C her 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
V2C ApS

Torveporten 2
2500 Valby
Danmark
V2C ApS

Send til en kollega

0.148