23948sdkhjf

Jarle er udlært elektriker hos EL:CON i Viborg - og ekspert i solceller

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Jarle Totland er udlært elektriker den 7. november 2018 hos EL:CON i Viborg. Men den nyudklækkede elektriker har faktisk arbejdet hos EL:CON i længere tid, før han kom i voksenlære - og det hele startede med solceller.

Af Mette Riis, HR og kommunikationsmedarbejder, meri@elcon.dk

»Jeg startede som arbejdsmand i EL:CON for knap syv år siden, og jeg blev hurtigt koblet på blandt andet solcelleopgaver. Det var da også de mange spændende funktioner og opgaver, jeg fik som arbejdsmand, der tilskyndede mig til at gå hele vejen og få elektrikeruddannelsen«, forklarer Jarle.

Man kan vel ovenikøbet kalde Jarle for ekspert på solcelleopgaver? »Jeg er blevet certificeret til arbejdet med invertere i solcellerne, og det betyder, at det er mig, der bliver tilkaldt til opgaver, som EL:CON varetager som servicepartner på solcelleområdet«, smiler han.

Det er da også en både fagligt dygtig men også moden elektrikersvend, de har i Viborg: »Jarle er en fantastisk rolig og velafbalanceret person – ja, faktisk en god rollemodel i EL:CON. Han lærer nye ting hurtigt og er interesseret i at udvikle sig«, fortæller servicelederne Jan, Michael og Kim.

Jarle indgår da også allerede i en vagtordning og kører i egen servicebil.

Svendebrev og mountainbike
Elektrikeren med en veloverstået svendeprøve bag sig, glæder sig over, at han endelig har papir på sin uddannelse: »Jeg har altid været glad for at være her hos EL:CON i Viborg, jeg trives her, og jeg har fået lov til at løse spændende opgaver. Men det er alligevel dejligt med et svendebrev i hånden«.

Jarle er en voksen mand aldersmæssigt, så han har følt sig lidt anderledes, når de helt unge lærlinge mødes i lærlingeklubben i Viborg. Men det betyder ikke, at han holder sig tilbage på det sociale område: »Jeg har iværksat en cykelklub, hvor alle er velkomne, når vi hver tirsdag cykler en tur på mountainbike. Der er god interesse for vores hyggelige cykelture, og vi skal da også på en juleafslutningstur«, fortæller han.

Jarle har til gengæld også betragtet sin alder som en stor fordel: »Jeg kendte jo både kunder, kollegaer og selve huset her i Viborg, før jeg kom i lære, så jeg har haft et godt afsæt til min tid som lærling«.

Stort tillykke Jarle:-)


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.093