23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikring mod skadedyr v/supermarked

Alux har efterhånden lavet sikringsgitre til en del ABC Lavpris butikker rundt omkring i landet. Og særligt udendørs har vi brugt mange kræfter på at lave en helt særlig sikringsløsning - mod gnavere!

Normalt sikres blomstergårde og lignende med et Rullejalousi Type Screen, som er faste alu-profiler, der går på tværs, men som har små perforeringer i profilerne, så der kan trænge luft gennem jalousiet. Dette er en populær løsning, der bruges af rigtig mange butikker både inde i butikscentre og til arealer som de føromtalte blomstergårde.

I Vamdrup havde de imidlertid et problem. Man oplevede, at gnavere kunne klatre op ad de små perforeringer, og hvis de var heldige og meget snu, kunne de muligvis komme igennem i toppen og ind og kontaminere varerne i blomstergården.

Vi startede derfor en dialog og et samarbejde med skadedyrskontrolvirksomheden Rentokil, og vi kom til sidst frem til en løsning på problemet.

De nederste profilerer nu uden perforeringer, så gnaverne ikke kan få fodfæste. Ligeledes er de øverste profiler også uden perforeringer for en sikkerheds skyld.

Helt i bunden er der en sektionsopdelt alu-skinne, som tilpasser sig underlaget og lukker dermed helt tæt til jorden/fliserne, også selvom der skulle være ujævnheder. Det har vist sig at være en rigtig effektiv løsning. Der har ikke siden implementeringen været konstateret tilstedeværelse af gnavere i området.

Se flere sikringsløsninger til butikker

Alux A/S
Holmbladsvej 4-6
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15693576
P nummer: 1000961885

Kontaktperson

Bill Torben Jensen
Direktør
+45 87207325 btj@alux.dk

Send til en kollega

0.063