23948sdkhjf

NIC Denmark er nu FSC®-certificerede

| Medlemsnyhed | Indrykket af NIC Denmark ApS

Hos NIC Denmark bekymrer vi os om miljøet. Derfor har vi valgt at blive FSC®-certificerede, hvilket er miljømærket for ansvarligt skovbrug.

Ved FSC®-certificerede produkter sikrer vi os, at disse produkter fremstilles ansvarligt og med miljømæssige, sociale og økonomiske hensyn.

Det vil sige, at vi som en del af vores produktportefølje kan tilbyde FSC®-certificerede produkter, henvend dig for yderligere information.

Du kan se vores deltagerbevis her

OM FSC (Forest Stewardship Council)
FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC hverken producerer eller sælger varer. Du finder FSC-mærket på produkter af træ og papir, som du kan købe med god samvittighed.
Det kan du, fordi der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentligt sikkerhedsudstyr og løn.

FSC er den eneste globale mærkningsordning til træ, der har bred opbakning fra grønne organisationer som WWF, Greenpeace og Verdens Skove, sociale organisationer som BAT-kartellet og fra virksomheder verden over.

Læs mere her

Medlemsnyhed

Indrykket af
NIC Denmark ApS

Nordic InnerCore
Elmevej 8
Glyngøre
7870 Roslev
Danmark
NIC Denmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.111