23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nordic Waterproofing blandt Danmarks bedste arbejdspladser

- Det fortæller os, hvor vi forsat kan blive bedre, siger HR-chef Nanna Drost Clausen

Allerede en af Danmarks allerbedste mellemstore arbejdspladser – og med ambitioner om at blive bedre.

Sådan er status for tagpap-producenten Nordic Waterproofing i Vejen, som sent tirsdag aften i Cirkusbygningen i København var blandt de 40 bedste mellemstore arbejdspladser i den landsdækkende Great Place to Work- kåring.

Det endte med en placering som nummer 27 i kategorien Danmarks Bedste Mellemstore Arbejdspladser, og HR-chef Nanna Drost Clausen er ydmyg og stolt på de godt 80 medarbejderes og virksomhedens vegne.

- Vi er glade for, at vi opnåede så flot en placering, og det giver os et godt input til, hvor vi skal arbejde videre for at gøre virksomheden til en endnu bedre arbejdsplads, og få en bedre placering til næste år, siger Nanna Drost Clausen.

Det er virksomhedens egne medarbejdere, som har sikret virksomheden den flotte placering i en anonym trivselsmåling og kulturevaluering, som er foretaget af konsulent- og analysevirksomheden Great Place to Work.

- Vi kan se, at medarbejderne er stolte over at arbejde for os. Det betyder noget, at vi støtter Julemærkefonden, Familier med Kræftramte Børn samt Hospitalsklovnene - og at vi har startet en uddannelse for at få skoletrætte unge i arbejde i tagdækkerfaget, siger Nanna Drost Clausen.

Hun er glad for, at den uafhængige pris viser, at virksomhedens tiltag for at øge trivslen virker i praksis.

Resultatet dækker Nordic Waterproofing og datterselskaberne Phønix Tag Materialer og Hetag Tagmaterialer. Sidstnævnte har base i Hedensted.    

Phønix Tag Materialer A/S
Vester Allé 1
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25711785
P nummer: 1008017065

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047