23948sdkhjf

Emhætte får én på lampen

Eico lancerer en ny serie avancerede, italienske emhætter, der er designet som elegante og stilrene lamper.
Uanset hvor flot og elegant en emhætte er designet, så betragtes den af mange som et nødvendigt onde. Køkkenet vil i deres øjne kunne indrettes meget mere enkelt og stilrent, hvis man placerede eksempelvis en frit-hængende lampe over kogepladerne i stedet for emhætten.

Nu kan denne drøm blive til virkelighed i alle danske køkkener. Firmaet Eico lancerer nemlig en ny serie italienske emhætter, der sætter helt nye standarder for elegance og frækhed i designet.

De nye emhætter af mærket Elica er således designet som - ja gæt selv: lamper.

Evolution er navnet på den nye serie
Den nye serie består både af en prismekrone og en række loftspendler i mere enkelt og tidløst design. De fungerer alle som et frithængende emfang med et long-life recirkulationsfilter, der kan vaskes og genbruges.

Kapaciteten er 400 kubikmeter luft i timen, hvilket normalt er fuldt tilstrækkeligt i et moderne hjem. Betjeningen sker let og komfortabelt med enten den tilhørende elegante fjernbetjening eller ved berøring af den lille ”easy-touch-pind”, der fikst stikker ned fra emhætten. Som et ekstra plus kan emhætten også lyse og på den måde erstatte en traditionel lampe.

Prismæssigt ligger Evolution-emhætterne fra cirka 11.000 kroner og op til 21.500 kroner, men for de penge får man ikke alene en velfungerende emhætte. Man får også opmærksomhed og ikke mindst et personligt køkken, der udstråler stil og elegance - og mod til at gå helt nye og utraditionelle veje.

Firmaet Eico A/S ligger i Brønderslev og har gennem 25 år været en af de førende leverandører til køkkenbranchen. Sortimentet omfatter køkken-vaske, emhætter, armaturer, affaldssystemer, belysning og hårde hvide-varer, og produkterne kan købes i køkkenbutikker landet over.

Kilde: Eico A/S.

Læs mere om: Eico
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078