23948sdkhjf

Velfac tager succes-koncept til Danmark

Positive erfaringer med undervisning i vinduesteknologi på det engelske marked tilpasses nu danske forhold.
Velfac har i flere år, med succes, undervist engelske tegnestuer, ingeniører og entreprenørvirksomheder i vinduesteknologi. Erfaringerne fra England bringes nu ind på det danske marked, hvor Velfac vil tilbyde gratis morgenmøder og in-house træning.

- Fremtidens byggeri skal være kendetegnet ved bæredygtige og energirigtige løsninger. Derfor er det vigtigt, at arkitekter, entreprenører og branchefolk hele tiden er opdaterede og kender de mest sikre og energirigtige vinduesløsninger på markedet. Vi vil fremover satse endnu mere på undervisning i vinduesteknologi i Danmark, bl.a. ved at bruge de gode erfaringer fra England, fortæller teknisk rådgiver i Velfac, Peter Krogh.

Undervisningen er gratis, og kan foregå hos virksomhederne eller på en af Velfacs adresser. Det er op til kunden, for fleksibilitet er altafgørende, understreger Peter Krogh:

- Tid er altid en afgørende faktor, når det gælder opdatering af viden. Udgangspunktet har derfor været, at vores undervisning skal være let at flette ind i vores kunders travle hverdag. Derfor foregår undervisningen som morgenmøder og in-house træning. Det skal være fleksibelt, hurtigt og brugbart med det samme, siger han

Peter Krogh varetager selv undervisningen på møderne, der bliver af 45 minutters varighed med fokus på lovgivningsmæssige krav, energibalance, glasteknologi, solafskærmning, forbedring af U-værdier og meget mere.

Ifølge engelsk lovgivning skal engelske arkitekter efter- og videreuddanne sig for at beholde deres licens. Det sker ud fra en læseplan udviklet af Royal Institute of British Architects, og indebærer 35 timers årlig uddannelse, hvor der bl.a. indgår samarbejde med leverandører som Velfac.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.657