23948sdkhjf

5E Byg vinder Nyborg Idræts- og Fritidscenter

Nyborg Idræts- og Fritidscenter skal gennemgå en omfattende foryngelseskur det næste halvandet års tid. 5E Byg skal stå for ombygningen.
Det står klart efter, at Nyborg Byråd har valgte projektet fra 5E Byg som vinder af renoveringen af Nyborg Idræts- og Fritidscenter. Der bliver tale om en investering på 28 mio. kr. i centret.

Byggeriet ventes at starte i marts 2014 og stå færdigt i marts 2015.

Til- og ombygninger
Med projektet får brugerne en række nye faciliteter i brug: Imellem Svømme- og Badeland, Tennishallen og de gamle klublokaler opføres en sammenbygning i to etager. I stueetagen bliver der en café med tilhørende køkken, en reception og møderum og kontorer til personalet og nye omklædningsrum og toiletter. På 1. sal kommer der et helt nyt fitnesscenter, lokale til spinning og opholdsrum og omklædningsrum til personalet.

Endvidere bliver Idrætsparkhallen grundigt renoveret med bl.a. nyt tag og nyt varmeanlæg. Desuden bliver der opført en tilbygning på 300 kvm. til Idrætsparkhallen. Tilbygningen kan adskilles fra den gamle hal med en hæve-/sænkevæg. Sammen med tilbygningen opføres to depoter og en svalegang uden på hallen, så man kan komme ind i hallen flere steder, når der foregår forskellige aktiviteter samtidig.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094