23948sdkhjf

Året der gik - del 2: Debat om prislister

Building Supply bringer her et overblik over de fem historier på VVS-området, som var mest populære i sidste halvdel af 2013.
2013 lakker mod enden, og i den anledning har Building Supply - VVS set nærmere på årets mest populære historier. I fredags fortalte vi om de mest populære historier frem til juni 2013. Her følger så de fem historier, som læserne fandt mest interessante efter sommerferien.

I september rettede TV-programmet ”Kontakt” et kritisk blik på VVS-branchen. Det fik både DS Håndværk & Industri og Teknik til at forsvare branchen. Direktør hos DS Håndværk & Industri, Jani Lykke Methmann, påpegede, at man længe havde forsøgt at få en debat i gang om VVS-grossisternes listepriser. (Branchedirektør: Urimelig stempling af VVS-branchen).

Debatten om prissystemet i VVS-branchen er fortsat hen over efteråret, og i sidst i oktober kom grossisterne på banen. Kommerciel direktør i Brdr. Dahl, Morten Kilden Nikolajsen, åbnede således op for, at debattere prisstrukturen med de øvrige grossister. (VVS-grossist på banen i debat om nyt prissystem). Det fandt læserne så interessant, så artiklen har fundet vej til listen over mest læste historier i sidste halvår.

Midt i september var det den glade nyhed om den 28-årige Christian Maack, som havde startet firmaet Fyns Smedie ApS, der fik læsernes opmærksomhed. (Ung installatør starter eget VVS-firma).

I slutningen af november var læserinteressen stor omkring, at Sanistål tager VVS-markedsandele i et ellers faldende dansk VVS-marked.

Sidste indslag på listen over årets mest læste artikler på VVS-området er nyheden om teknikentreprenøren Wicotec Kirkebjergs første år efter fusionen mellem Wicotec A/S og Kirkebjerg A/S. (Wicotec Kirkebjerg: Vi er færdige med fusionen). Artiklen var del af et større tema om samt en analyse af teknikentreprenørerne, der er kørt her på Building Supply.


Det var de mest populære historier i 2013. Redaktionen bag Building Supply - VVS ønsker alle en god jul og et godt nytår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142