23948sdkhjf

Sundhedscenter Vojens begynder at tage form

Arbejdet med projektering af ombygningen af Sundhedscenter Vojens er i fuld gang. I starten af januar 2014 sendes fagentrepriserne i udbud.
De seneste måneder er der arbejdet intenst med at planlægge indholdet og udformningen af Sundhedscenter Vojens, og det arbejder bærer nu frugt. I november 2014 åbnes dørene til det nye sundhedscenter, der kommer til at rumme mange sundhedsmæssig og borgerrettede tilbud.

Det nye sundhedscenter kommer til at huse en lægepraksis, en fysioterapeutpraksis, sygeplejeklinik, kontinensklinik og en sygeplejegruppe samt Rådgivningsteam Vest. Sidst men ikke mindst, flytter Vojens Bibliotek ind i sundhedscentret.

Læs mere: Vinder fundet til Sundhedscenter Vojens .

Sundhedscentret kommer til at brede sig over hele den oprindelige administrationsbygning fra 1973. Den resterende del af bygningen - tilbygningen med det flade tag - bygges ikke om. Her vil kommunale funktioner inden for Børn- og Familieområdet blive placeret.

Sundhedscentret kommer til at rumme mange forskellige faggrupper og funktioner, og der etableres fællesarealer i form af træningskøkken, træningssal og mødefaciliteter. Fællesarealerne bliver tilgængelige for alle funktioner i centret, men de skal også kunne bruges af frivillige- og patientforeninger til deres arbejde med forebyggelse, rådgivning, vejledning og træning.

Fagentrepriser udbydes i februar
Arbejdet med projektering af ombygningen er i fuld gang. I starten af januar 2014 sendes fagentrepriserne i udbud, og selve ombygningen går i gang medio februar 2014 og forventes færdig ultimo oktober 2014, således at sundhedscentret kan indvies i november 2014.

Ombygningen inkl. projektering forventes at løbe op i 21 mio.kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094