23948sdkhjf

Et spændende gymnasium tager form

MT Højgaard har lagt tag på Egå Gymnasium, og det blev fredag fejret med et usædvanligt rejsegilde, hvor hædersgæsterne var de 150 1.g-ere, som nu undervises i de nærliggende undervisningsbarakker...
De kommende studenter fik vist deres kommende hus, og de var vildt imponerede over de rammer, de får til næste skoleår. "Det er bare for fedt", lød det for eksempel over udsigten til tre øvelokaler, to sminkerum, redigeringslokale plus et kæmpemæssigt teaterlokale til dramaundervisningen.


"Imponerende… lyst og åbent. Huset lægger op til, at vi kan fortsætte det fantastiske sammenhold, vi har haft hidtil," sagde Nanna Aude fra 1y (i forgrunden), da hun fik forevist bygningens centrale del. Det kæmpemæssige cirkulære åbne rum "Forum", som skolens rektor Eigil Dixen viser frem, giver ovenlys til alle tre etager.Når alle tre årgange er på plads i 2007, vil 700 gymnasielever og ca. 100 lærere have sin gang på et Danmarks mest moderne og utraditionelle gymnasier. Det er bygget helt fra grunden med henblik på den nye gymnasiereform.

Det betyder bl.a., at huset er spækket med ny teknologi, og at der alle steder er rum til samarbejde og tværfaglige undervisningsforløb i mindre grupper. At det så også indeholder ”svævende lokaler” og en indendørs sø gør jo ikke huset mindre spændende.

MT Højgaard bygger på mange uddannelses- institutioner i Jylland - blandt andre Vitus Bering Danmark i Horsens, Ingeniørhøjskolen og Den Jydske Håndværkerskole i Århus. Ud over i Egå bygger MT Højgaard også nye gymnasier i Herning.

Kilde: MT Højgaard

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125